Reply
 
Thread Tools Rating: Thread Rating: 24 votes, 5.00 average. Display Modes
Old 04-01-2010, 14:55   #1
EternalMagic
Registered User
 
EternalMagic's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: YOU-S-Of-A
Posts: 43
EternalMagic is an unknown quantity at this point
Send a message via AIM to EternalMagic
Failed to connect to the autopatch server.

Every time i try and play i get this error and get the options "Retry", "Manual Patch", and "Bypass", , i tried retry and nothing happened, i tried manual patching i installed that and then clicked bypass, nothing happened, i have reinstalled and installed the client and patch over 3 times now, can someone please help me? i let both conquer and the autopatch thru my firewall as well

OK, here, the following solution was provided by guru-dentsu. Let's give thanks to him!

Originally Posted by guru-dentsu
ok so
1. open start
2. control panel
3. system and maintenance
4. system
5. change settings (admin required, its under computer name, domain, and workgroup settings)
6. go to the "advanced" tab at the top
7. under "Performance" click "settings"
8. go to the "Data Execution Prevention Tab"(DEP)
9. click the "Add" button, and add the patch.exe file
10. run the patch

if that doesnt work, i don't know what will.


Originally Posted by guru-dentsu
a lot of .dll errors and the such are caused by problems in the registry. if you have never cleaned your registry before, i highly recommend doing so. this will not only speed up your pc, and make a lot of applications much smoother, but it will also free memory and keep your computer from punching itself.

i recommend using CCleaner (Crap Cleaner)
http://www.ccleaner.com/
see if that helps any
__________________
~Ruby~
{BullsEye}Arch>Arch 126>114+ (Active)
EternalMagic Water>water 110>110(Stigger/Marketeer)
Dogs|Of|War> Deputy Leader

Last edited by CindyZ; 04-09-2010 at 04:47.
EternalMagic is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 04-08-2010, 20:34   #2
Buddah*Palm
RubMyBelly
 
Buddah*Palm's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Under a tree
Posts: 106
Buddah*Palm has a reputation beyond reputeBuddah*Palm has a reputation beyond reputeBuddah*Palm has a reputation beyond reputeBuddah*Palm has a reputation beyond reputeBuddah*Palm has a reputation beyond reputeBuddah*Palm has a reputation beyond reputeBuddah*Palm has a reputation beyond reputeBuddah*Palm has a reputation beyond reputeBuddah*Palm has a reputation beyond reputeBuddah*Palm has a reputation beyond reputeBuddah*Palm has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by EternalMagic View Post
Every time i try and play i get this error and get the options "Retry", "Manual Patch", and "Bypass", , i tried retry and nothing happened, i tried manual patching i installed that and then clicked bypass, nothing happened, i have reinstalled and installed the client and patch over 3 times now, can someone please help me? i let both conquer and the autopatch thru my firewall as well
Reinstall?
__________________
Hebby (Since 2006 and counting)

Accounts:
xero-nin : 120 (trojan) - 120 (trojan) BANNED [Unjustly IMO]
Buddah: 110 (water) - 127 (warrior) - 130 (trojan) Active
Dark: 126 (archer) - 48 (trojan)

Quote:
Originally Posted by Ryuzaki View Post
Of course a newbie like you wouldn't be able to get an original simple name like Buddha, you would have to at least be playing the game for 3 years, not 1 or 2 like yourself.
Lmfao! learn to read.

Quote:
Originally Posted by BuddhaIncarnate View Post
This is funny. I have a wannabe. Does that mean I'm famous?
Far from it brah.
Buddah*Palm is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 11-28-2010, 00:34   #3
motil2000
Registered User
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 4
motil2000 is on a distinguished road
i didnot get what is your problem exactly
motil2000 is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 06-01-2011, 20:59   #4
g-rass
Registered User
 
g-rass's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 85
g-rass has a reputation beyond reputeg-rass has a reputation beyond reputeg-rass has a reputation beyond reputeg-rass has a reputation beyond reputeg-rass has a reputation beyond reputeg-rass has a reputation beyond reputeg-rass has a reputation beyond reputeg-rass has a reputation beyond reputeg-rass has a reputation beyond reputeg-rass has a reputation beyond reputeg-rass has a reputation beyond repute
Send a message via MSN to g-rass
Quote:
Originally Posted by EternalMagic View Post
Every time i try and play i get this error and get the options "Retry", "Manual Patch", and "Bypass", , i tried retry and nothing happened, i tried manual patching i installed that and then clicked bypass, nothing happened, i have reinstalled and installed the client and patch over 3 times now, can someone please help me? i let both conquer and the autopatch thru my firewall as well

OK, here, the following solution was provided by guru-dentsu. Let's give thanks to him!

Originally Posted by guru-dentsu
ok so
1. open start
2. control panel
3. system and maintenance
4. system
5. change settings (admin required, its under computer name, domain, and workgroup settings)
6. go to the "advanced" tab at the top
7. under "Performance" click "settings"
8. go to the "Data Execution Prevention Tab"(DEP)
9. click the "Add" button, and add the patch.exe file
10. run the patch

if that doesnt work, i don't know what will.


Originally Posted by guru-dentsu
a lot of .dll errors and the such are caused by problems in the registry. if you have never cleaned your registry before, i highly recommend doing so. this will not only speed up your pc, and make a lot of applications much smoother, but it will also free memory and keep your computer from punching itself.

i recommend using CCleaner (Crap Cleaner)
http://www.ccleaner.com/
see if that helps any

I'm still getting the problem. I have version 5399 And yet i still can't get past that very error message. :X I miss playing this game someone help please
__________________
***9487;***9515;***12288;***12288;|***12288;|***12288;***12288; ***9507;***9491;***12288;***12288; ***9487;***9491;***12288;
***9495;***9515;***9473;***9473;***12288;***9475;***12288;***9473;***9473;***9507;***9499;***12288;***12288; ***9507;***9515;Copy and paste this
***12288;***9475;***12288;***9473;***9473;***9473;***9473;***9473;***12288; |***12288;***9487;***9523;***9515;***9507;***9523;***9491;***12288;if***65279; it was a
***12288;***9495;***9473;***9473;***9523;***9473;***9523;***9473;***9473;***9499;***12288;***9475;***12288;***12288;***12288;***12288; ***9475;***12288;waste of your
***9473;***9473;***9473;***9473;***9475;***12288;***9475;***12288;***12288;***12288;***12288; ***9495;***9473;***9523;***9523;***9473;***9499;time
***9473;***9473;***9473;***9473;***9475;***12288;***9495;***9473;***9473;***9473;***9473;***9473;***9473;***9499;***9475;
g-rass is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 06-02-2011, 05:11   #5
Kswiss
Registered User
 
Kswiss's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Somewhere fun
Posts: 104
Kswiss has a reputation beyond reputeKswiss has a reputation beyond reputeKswiss has a reputation beyond reputeKswiss has a reputation beyond reputeKswiss has a reputation beyond reputeKswiss has a reputation beyond reputeKswiss has a reputation beyond reputeKswiss has a reputation beyond reputeKswiss has a reputation beyond reputeKswiss has a reputation beyond reputeKswiss has a reputation beyond repute
I get the same error. It was afte this server maintenance today. Someone help? I tried all the solutions and none of them work
Kswiss is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 04-02-2010, 15:23   #6
EternalMagic
Registered User
 
EternalMagic's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: YOU-S-Of-A
Posts: 43
EternalMagic is an unknown quantity at this point
Send a message via AIM to EternalMagic
sorry i dont mean to keep bumpign this but i haven't been able to get on for days =(
__________________
~Ruby~
{BullsEye}Arch>Arch 126>114+ (Active)
EternalMagic Water>water 110>110(Stigger/Marketeer)
Dogs|Of|War> Deputy Leader
EternalMagic is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 04-02-2010, 19:13   #7
EternalMagic
Registered User
 
EternalMagic's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: YOU-S-Of-A
Posts: 43
EternalMagic is an unknown quantity at this point
Send a message via AIM to EternalMagic
Ughhhh, still haven't been able to get on for a long while
__________________
~Ruby~
{BullsEye}Arch>Arch 126>114+ (Active)
EternalMagic Water>water 110>110(Stigger/Marketeer)
Dogs|Of|War> Deputy Leader
EternalMagic is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 04-03-2010, 19:01   #8
phillyfootlong9
Registered User
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 19
phillyfootlong9 has a reputation beyond reputephillyfootlong9 has a reputation beyond reputephillyfootlong9 has a reputation beyond reputephillyfootlong9 has a reputation beyond reputephillyfootlong9 has a reputation beyond reputephillyfootlong9 has a reputation beyond reputephillyfootlong9 has a reputation beyond reputephillyfootlong9 has a reputation beyond reputephillyfootlong9 has a reputation beyond reputephillyfootlong9 has a reputation beyond reputephillyfootlong9 has a reputation beyond repute
Angry same issue

i try auto patch and it wont connect
i try manutl and it has errors have tried to restart so i know that nothing is running and it still wont work is there a newer client available somewhere
i am at 5207 used to play trying to return
same computer new client never had an issue before
phillyfootlong9 is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 04-04-2010, 16:24   #9
guru-dentsu
║╣i
 
guru-dentsu's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Colorado
Posts: 162
guru-dentsu has a reputation beyond reputeguru-dentsu has a reputation beyond reputeguru-dentsu has a reputation beyond reputeguru-dentsu has a reputation beyond reputeguru-dentsu has a reputation beyond reputeguru-dentsu has a reputation beyond reputeguru-dentsu has a reputation beyond reputeguru-dentsu has a reputation beyond reputeguru-dentsu has a reputation beyond reputeguru-dentsu has a reputation beyond reputeguru-dentsu has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by phillyfootlong9 View Post
i try auto patch and it wont connect
i try manutl and it has errors have tried to restart so i know that nothing is running and it still wont work is there a newer client available somewhere
i am at 5207 used to play trying to return
same computer new client never had an issue before
i have the EXACT same problem, could someone please let me know of a fix?
i dove into the auto update files and found these errors:

:16 | 4099.download error
2008/12/16 19:26:31 | 4099.download error
2008/12/17 00:53:40 | 4097.download error
2008/12/17 01:00:00 | 0.download error
2010/04/04 17:09:22 | 4099.download error group=1,[69.59.171.28],[update.co.91.com],ver=5207,file=enzf\5208-5226.exe
2010/04/04 17:09:43 | 4099.download error group=1,[69.59.171.28],[update.co.91.com],ver=5207,file=enzf\5208-5226.exe
2010/04/04 17:09:49 | 4099.download error group=1,[69.59.171.28],[update.co.91.com],ver=5207,file=enzf\5208-5226.exe
2010/04/04 17:09:52 | 4099.download error group=1,[69.59.171.28],[update.co.91.com],ver=5207,file=enzf\5208-5226.exe
2010/04/04 17:11:42 | 4099.download error group=1,[69.59.171.28],[update.co.91.com],ver=5207,file=enzf\5208-5226.exe
2010/04/04 17:12:24 | 4099.download error group=1,[69.59.171.28],[update.co.91.com],ver=5207,file=enzf\5208-5226.exe
2010/04/04 17:12:34 | 4100.download error group=1,[69.59.171.28],[64.151.117.73],ver=5207,file=enzf\5208-5226.exe
2010/04/04 17:12:39 | 4099.download error group=1,[69.59.171.28],[update.co.91.com],ver=5207,file=enzf\5208-5226.exe
2010/04/04 17:15:52 | 4100.download error group=1,[69.59.171.28],[64.151.117.73],ver=5207,file=enzf\5208-5226.exe
2010/04/04 17:16:14 | 4099.download error group=1,[69.59.171.28],[update.co.91.com],ver=5207,file=enzf\5208-5226.exe
2010/04/04 17:16:17 | 4099.download error group=1,[69.59.171.28],[update.co.91.com],ver=5207,file=enzf\5208-5226.exe
2010/04/04 17:18:01 | 9.download error group=1,[69.59.171.28],[update.co.91.com],ver=5207,file=enzf\5208-5226.exe
2010/04/04 17:18:08 | 9.download error group=1,[69.59.171.28],[update.co.91.com],ver=5207,file=enzf\5208-5226.exe

i am a returning player, same computer
co used to work fine, now it doesnt
wtf?!!
__________________
[Whisper]iBot speaks to nicolesheet: DAMMIT
[Whisper]iBot speaks to nicolesheet: U RACIST B ASTARD
[Whisper]iBot speaks to nicolesheet: I NO U HATE ME CUZ IM AWESOME
[Whisper]iBot speaks to nicolesheet: AND A BLACK NAZI JEW
[Whisper]iBot speaks to nicolesheet: >:O

Quote:
Originally Posted by Jaxx. View Post
Im so cool i dont have a ping

**** YOUR THREAD
guru-dentsu is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 04-04-2010, 18:34   #10
Xeal
Registered User
 
Xeal's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 10
Xeal is on a distinguished road
Same Issue Here, but idk what to do... I have done everything on guides, and it won't update, can't bypass, and can't manual patch 'coz it says "files couldn't be overwritten" or sorts -.-
Xeal is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 20:46.


You Rated this Thread: