Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 05-09-2013, 22:19   #1
jplw15
Registered User
 
jplw15's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: north carolina, usa
Posts: 45
jplw15 is on a distinguished road
Problems creating character/logging in

Hi, I just recently downloaded the app on my new apple device, and after creating an account I tried to log in. Now the first couple things I noticed was that the first time I try to log in it always says I am disconnected and need to try again. The second time I try it works fine. The other thing is that all 3 servers are "busy" at all times of day. When I try to create a character I click on the class I want, type in my name, and hit enter on my keyboard. Nothing ever happens, it just sits at the screen showing the class and name I chose. Is there supposed to be buttons on the screen? I can't see any buttons like "enter" or "cancel" or anything. It just sits there on the class selection page. I have a screenshot attached of what I see on my screen.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	image.jpg
Views:	50
Size:	245.5 KB
ID:	148777  
jplw15 is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 05-10-2013, 05:53   #2
smax_PT
N00bMod
 
smax_PT's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 3,241
smax_PT has a reputation beyond reputesmax_PT has a reputation beyond reputesmax_PT has a reputation beyond reputesmax_PT has a reputation beyond reputesmax_PT has a reputation beyond reputesmax_PT has a reputation beyond reputesmax_PT has a reputation beyond reputesmax_PT has a reputation beyond reputesmax_PT has a reputation beyond reputesmax_PT has a reputation beyond reputesmax_PT has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by jplw15 View Post
Hi, I just recently downloaded the app on my new apple device, and after creating an account I tried to log in. Now the first couple things I noticed was that the first time I try to log in it always says I am disconnected and need to try again. The second time I try it works fine. The other thing is that all 3 servers are "busy" at all times of day. When I try to create a character I click on the class I want, type in my name, and hit enter on my keyboard. Nothing ever happens, it just sits at the screen showing the class and name I chose. Is there supposed to be buttons on the screen? I can't see any buttons like "enter" or "cancel" or anything. It just sits there on the class selection page. I have a screenshot attached of what I see on my screen.
Hi, what kind of device are you using?

There should be a button on the right lower corner saying create character when ur done inserting the name and chosing the class....

I just tested it and it works fine....
__________________
Server: GoldenApple
Character: smax
Class: Pure Monk
Spouse: *Liz*
Battle power: depends on my mood but usually 140 lol
Level: 140
smax_PT is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 05-10-2013, 07:51   #3
jplw15
Registered User
 
jplw15's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: north carolina, usa
Posts: 45
jplw15 is on a distinguished road
Yeah I was hoping that wasn't the problem. I actually modified the app to run on my iPhone. I guess I'll have to modify the resolution, thanks for verifying that. I couldn't find any screenshots to see what my screen should've looked like haha
jplw15 is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 05-10-2013, 16:42   #4
smax_PT
N00bMod
 
smax_PT's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 3,241
smax_PT has a reputation beyond reputesmax_PT has a reputation beyond reputesmax_PT has a reputation beyond reputesmax_PT has a reputation beyond reputesmax_PT has a reputation beyond reputesmax_PT has a reputation beyond reputesmax_PT has a reputation beyond reputesmax_PT has a reputation beyond reputesmax_PT has a reputation beyond reputesmax_PT has a reputation beyond reputesmax_PT has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by jplw15 View Post
Yeah I was hoping that wasn't the problem. I actually modified the app to run on my iPhone. I guess I'll have to modify the resolution, thanks for verifying that. I couldn't find any screenshots to see what my screen should've looked like haha
Looks like theres a new Igeek around here other than me hahaha. Good Job on the tweaking eithwr way yes its just a manter of resolution but thats not a hard fix if ur running iPhone 4s or 5...
__________________
Server: GoldenApple
Character: smax
Class: Pure Monk
Spouse: *Liz*
Battle power: depends on my mood but usually 140 lol
Level: 140
smax_PT is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 20:06.