Reply
 
Thread Tools Rating: Thread Rating: 29 votes, 4.69 average. Display Modes
Old 04-08-2011, 00:27   #1
thehempknight
Your Ruler
 
thehempknight's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 10,433
thehempknight has a reputation beyond reputethehempknight has a reputation beyond reputethehempknight has a reputation beyond reputethehempknight has a reputation beyond reputethehempknight has a reputation beyond reputethehempknight has a reputation beyond reputethehempknight has a reputation beyond reputethehempknight has a reputation beyond reputethehempknight has a reputation beyond reputethehempknight has a reputation beyond reputethehempknight has a reputation beyond repute
Mac Client Release: Bug Reporting

This thread is for reporting any bugs or glitches that you may discover while testing the Beta version of CO on the Mac.
Please be sure that you include screenshots of the problem, and give as much detail as you can. Also, be sure to note the Mac OS that you are using.
Thanks!
__________________
sar
c
a
s
m

I hate it when it drips like that....

Official Unofficial NonMember of the BACONEERS!!!!11eleven

There's no point for democracy when ignorance is celebrated.

The saline from your tear ducts energizes my ego.
thehempknight is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 04-08-2011, 04:03   #2
swiffkicks
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 1
swiffkicks is on a distinguished road
hey downloaded co mac last night and for some reason it jsut doesnt want to open it just comes up with the first enter page where you choose the screen definition and after u choose it quits the application it says '' the application autoupdater quit unexpectedly'' with a open to ''ignore'' ''report'' ''relaunch'' any idea how to solve this ?
the spec of my laptop
macbook pro 15''
4gb ram DDR3
2.5ghz intel core 2 duo
its the 2009 model

and i forgot to put im using osx leopard not snow leopard

Last edited by Nicknac425; 04-08-2011 at 04:21.
swiffkicks is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 04-08-2011, 06:27   #3
PapaElf
Registered User
 
PapaElf's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Svezia
Posts: 113
PapaElf has a reputation beyond reputePapaElf has a reputation beyond reputePapaElf has a reputation beyond reputePapaElf has a reputation beyond reputePapaElf has a reputation beyond reputePapaElf has a reputation beyond reputePapaElf has a reputation beyond reputePapaElf has a reputation beyond reputePapaElf has a reputation beyond reputePapaElf has a reputation beyond reputePapaElf has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by swiffkicks View Post
hey downloaded co mac last night and for some reason it jsut doesnt want to open it just comes up with the first enter page where you choose the screen definition and after u choose it quits the application it says '' the application autoupdater quit unexpectedly'' with a open to ''ignore'' ''report'' ''relaunch'' any idea how to solve this ?
the spec of my laptop
macbook pro 15''
4gb ram DDR3
2.5ghz intel core 2 duo
its the 2009 model

and i forgot to put im using osx leopard not snow leopard

i got exactly the same problem most likely since i have the same computer...
however, were not talking about some crappy ass 500 buck pcs, so would be
much appreciated if this problem would get solved like asap! =)

merci
__________________
I'll come up with something any day now... maybe
PapaElf is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 04-08-2011, 07:57   #4
ownag3bym3
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 1
ownag3bym3 is on a distinguished road
Alright i've found a couple of bugs so far. but no screenshots yet.
1. The resolution buttons wont work to go full screen or w/e.
2. The Pedlar doesn't have any skills to sell.
3. The Ninja Counter Strike skill has a glitchy look to the shadow thingys it leaves behind.
4. I'm not sure if the BirdKing was intended to be that strong. but even with a super +12 tower with super glory gems it manages to hit around 1k on me. so theres that.

thats all i have so far. i'll be posting again if i find more
ownag3bym3 is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 04-08-2011, 11:17   #5
fortefortis
Registered User
 
fortefortis's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 1
fortefortis is on a distinguished road
Unable to run

I downloaded the Conquer client (twice) and installed the program successfully. Whenever I try to open the Conquer folder in my applications file, I get an error message claiming that I do not have permission to open it. My account is an administrative account and the only account on my computer.

MacBook Pro
10.6.7
fortefortis is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 04-08-2011, 13:15   #6
Nicknac425
Registered User
 
Nicknac425's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: United States, Michigan
Posts: 2,214
Nicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by fortefortis View Post
I downloaded the Conquer client (twice) and installed the program successfully. Whenever I try to open the Conquer folder in my applications file, I get an error message claiming that I do not have permission to open it. My account is an administrative account and the only account on my computer.

MacBook Pro
10.6.7
Im not sure about macs, but is there an option to run it is admin, even though the account is an admin account? Sometimes you have to actually click run as admin to get it to work. I know ventrilo is like that.
__________________
Quote:
Originally Posted by thehempknight View Post
I call it the pegicorn. Or the unisus.
Penicus.
Ugasorn.....

I'm just gonna go stand over there.

Quote:
Originally Posted by johnpriest View Post
.......................

Quote:
Originally Posted by Ueki.! View Post
My thoughts exactly
Nicknac425 is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 04-09-2011, 04:14   #7
littleprincess
Registered User
 
littleprincess's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 54
littleprincess is an unknown quantity at this point
GWA Gate

just noticed so far 1 thing, when guild gate is open after login the gate is still open but u cant enter ... hit the gate couple of times then it let me enter .. will post more bugs if came across any
littleprincess is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 04-09-2011, 11:20   #8
iorndorff
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 3
iorndorff is on a distinguished road
A couple of resolution issues on 1280x800.

1. Bottom of game client is cut off with dock hidden.



2. When dock visible, Enter button on the login client is not visible.



Both issues are happen in Standard and High Definition.

Current System Spec:
2011 MacBook Pro 13" i5 2.3ghz
Snow Leopard 10.6.7
iorndorff is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 04-09-2011, 11:39   #9
Teclis
iDrink
 
Teclis's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Michigan
Posts: 233
Teclis has a reputation beyond reputeTeclis has a reputation beyond reputeTeclis has a reputation beyond reputeTeclis has a reputation beyond reputeTeclis has a reputation beyond reputeTeclis has a reputation beyond reputeTeclis has a reputation beyond reputeTeclis has a reputation beyond reputeTeclis has a reputation beyond reputeTeclis has a reputation beyond reputeTeclis has a reputation beyond repute
What about this error message:

"The application autoupdater quit unexpectedly."

Anyone able to solve this?
__________________
Triumph > Ryee > Mayfaire > ~TITAN~
lvl 130-127 Trojan-Trojan
lvl 130-130 Warrior
lvl 117 Archer (TQ deleted this char without warning)
lvl 110-118 Water-Water
lvl 113 Ninja
lvl 125 Warrior
lvl 111 Warrior
lvl 111 Warrior
lvl 110 Warrior

Star Arrow
130-130-92 Pure Water
130-112 Arch-Arch

HTAPAWASOv2.0's: Superman Guide/EXP & Damage Guide
SioKanla's: Elite Warrior Guide
Red or Green's: Warrior Farming Guide
MacSeoin's: Calculators


Look Up Old Chars
Teclis is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 04-09-2011, 12:07   #10
xPUNISHERx
Trojan
 
xPUNISHERx's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Califorina
Posts: 136
xPUNISHERx has a reputation beyond reputexPUNISHERx has a reputation beyond reputexPUNISHERx has a reputation beyond reputexPUNISHERx has a reputation beyond reputexPUNISHERx has a reputation beyond reputexPUNISHERx has a reputation beyond reputexPUNISHERx has a reputation beyond reputexPUNISHERx has a reputation beyond reputexPUNISHERx has a reputation beyond reputexPUNISHERx has a reputation beyond reputexPUNISHERx has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by Teclis View Post
What about this error message:

"The application autoupdater quit unexpectedly."

Anyone able to solve this?
What kind of mac are you running?
xPUNISHERx is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 04-09-2011, 12:12   #11
Burakkufire
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 1
Burakkufire is on a distinguished road
CO Mac Beta Client issues/bugs

**I own a 13" Macbook Pro and it runs Snow Leopard 10.6.6**

I made an account here just for the purpose of listing out what I've noticed. I've been away from the game for a while and downloaded this when I heard that CO was coming to Mac! Yay! Anyways, here are 3 things I've noticed:


1) Starting out with #1! I've found other players on the Mac Beta that also have a Macbook Pro like me and from those that have successfully launched and played this game, the 1st thing they noticed was that the bottom part of the CO Client gets blocked by the Dock. All the buttons and stuff aren't accessible. A small temporary solution is to hide the Dock in order to allow some access to some of those buttons and options but it still hides some of the other buttons. When you try to reach for the buttons, the hidden Dock will more will very likely just pop up and block your buttons again. I've attached screenshots of this in this reply. Resolving this would be greatly appreciated.

2) When some XP skills activate (those that make a some kind of trail that follows the character's movement), it might show a little blocky? Not sure how to describe it, but it's like some colors and stuff overlaps. I've only seen this a few times. I don't know if it was done on purpose.

3) Some monsters are invisible, despite still being able to see their names. They can still be killed though. This happens sometimes and I've noticed that it's pretty much where many monsters spawn at the same time. (I think you guys call them mob spawns?)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	With the Dock.jpg
Views:	1945
Size:	199.5 KB
ID:	142463   Click image for larger version

Name:	Without the Dock.jpg
Views:	1896
Size:	195.0 KB
ID:	142464  
Burakkufire is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 04-09-2011, 14:31   #12
Teclis
iDrink
 
Teclis's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Michigan
Posts: 233
Teclis has a reputation beyond reputeTeclis has a reputation beyond reputeTeclis has a reputation beyond reputeTeclis has a reputation beyond reputeTeclis has a reputation beyond reputeTeclis has a reputation beyond reputeTeclis has a reputation beyond reputeTeclis has a reputation beyond reputeTeclis has a reputation beyond reputeTeclis has a reputation beyond reputeTeclis has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by xPUNISHERx View Post
What kind of mac are you running?
Mac OS X Version 10.5.8
Black Macbook from 2008, 2 GB 667 MHz DDR2 SDRAM Memory with a 2.4 GHz Intel Core 2 Duo processor.

I'm re-downloading it to see if that solves the problem
__________________
Triumph > Ryee > Mayfaire > ~TITAN~
lvl 130-127 Trojan-Trojan
lvl 130-130 Warrior
lvl 117 Archer (TQ deleted this char without warning)
lvl 110-118 Water-Water
lvl 113 Ninja
lvl 125 Warrior
lvl 111 Warrior
lvl 111 Warrior
lvl 110 Warrior

Star Arrow
130-130-92 Pure Water
130-112 Arch-Arch

HTAPAWASOv2.0's: Superman Guide/EXP & Damage Guide
SioKanla's: Elite Warrior Guide
Red or Green's: Warrior Farming Guide
MacSeoin's: Calculators


Look Up Old Chars
Teclis is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 04-09-2011, 15:13   #13
Nicknac425
Registered User
 
Nicknac425's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: United States, Michigan
Posts: 2,214
Nicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by iorndorff View Post
A couple of resolution issues on 1280x800.

1. Bottom of game client is cut off with dock hidden.



2. When dock visible, Enter button on the login client is not visible.



Both issues are happen in Standard and High Definition.

Current System Spec:
2011 MacBook Pro 13" i5 2.3ghz
Snow Leopard 10.6.7
With the second issue, are you able to hit enter, and then it auto clicks for you, or if you hit enter, does it click on your dock?


Quote:
Originally Posted by Teclis View Post
Mac OS X Version 10.5.8
Black Macbook from 2008, 2 GB 667 MHz DDR2 SDRAM Memory with a 2.4 GHz Intel Core 2 Duo processor.

I'm re-downloading it to see if that solves the problem
I dont think it will, but its worth a try. Let us know what happens.
__________________
Quote:
Originally Posted by thehempknight View Post
I call it the pegicorn. Or the unisus.
Penicus.
Ugasorn.....

I'm just gonna go stand over there.

Quote:
Originally Posted by johnpriest View Post
.......................

Quote:
Originally Posted by Ueki.! View Post
My thoughts exactly
Nicknac425 is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 04-09-2011, 20:34   #14
iorndorff
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 3
iorndorff is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Nicknac425 View Post
With the second issue, are you able to hit enter, and then it auto clicks for you, or if you hit enter, does it click on your dock?
When I hit enter it auto clicks and starts loading the game.
iorndorff is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 04-09-2011, 20:45   #15
Nicknac425
Registered User
 
Nicknac425's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: United States, Michigan
Posts: 2,214
Nicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by iorndorff View Post
When I hit enter it auto clicks and starts loading the game.
so it doesnt mess with the dock at all? And is the dock covering the game up?
__________________
Quote:
Originally Posted by thehempknight View Post
I call it the pegicorn. Or the unisus.
Penicus.
Ugasorn.....

I'm just gonna go stand over there.

Quote:
Originally Posted by johnpriest View Post
.......................

Quote:
Originally Posted by Ueki.! View Post
My thoughts exactly
Nicknac425 is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 00:26.


You Rated this Thread: