Reply
 
Thread Tools Rating: Thread Rating: 13 votes, 5.00 average. Display Modes
Old 11-20-2009, 20:17   #166
Crazy_Horse
Malt
 
Crazy_Horse's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 13
Crazy_Horse is on a distinguished road
Deleted the ocx file as suggested in another thread to avoid blue screen getting 1k+ ping, 0-3 fps. No problems on my XP system which i have installed on a second partition.


Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_rtm.090713-1255)
System Model: P5QC
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz (4 CPUs), ~2.3GHz
Memory: 4096MB RAM
DirectX Version: DirectX 11

Card name: NVIDIA GeForce GTX 260
Manufacturer: NVIDIA
Chip type: GeForce GTX 260
DAC type: Integrated RAMDAC
Crazy_Horse is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 11-26-2009, 12:42   #167
TraeH
Registered User
 
TraeH's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Toronto
Posts: 372
TraeH has a brilliant futureTraeH has a brilliant futureTraeH has a brilliant futureTraeH has a brilliant futureTraeH has a brilliant futureTraeH has a brilliant futureTraeH has a brilliant futureTraeH has a brilliant futureTraeH has a brilliant futureTraeH has a brilliant futureTraeH has a brilliant future
I need help with opening Conquer.
I am on Windows 7 Ultimate 64-bit.
nVIDIA GEFORCE 7100/nForce 630i.

I've tried deleting the zftqat folder and manually patching the recent all-in-one patches.

Still not working. When I open up Conquer, it says Windows 7 isn't compatible with this program or something, so i click 'run program', it can patch, but as soon as it's finished patching, it goes to a blank screen. But, it says Conquer is open.
Confused.. Help me out please
__________________
deLiX/souL
<mel.lisa.thao3
TraeH is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 11-30-2009, 10:27   #168
Maffiagangstar
Registered User
 
Maffiagangstar's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 32
Maffiagangstar is on a distinguished road
Co wont connect

nvm fixed it, apperently my firewall was blocking my connection...

Last edited by Maffiagangstar; 12-01-2009 at 09:32.
Maffiagangstar is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 12-02-2009, 23:34   #169
<|Щɪɫɔɧ|>
Shoukyaku
 
<|Щɪɫɔɧ|>'s Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: 私の精神を 。見えます か
Posts: 1,350
<|Щɪɫɔɧ|> has a reputation beyond repute<|Щɪɫɔɧ|> has a reputation beyond repute<|Щɪɫɔɧ|> has a reputation beyond repute<|Щɪɫɔɧ|> has a reputation beyond repute<|Щɪɫɔɧ|> has a reputation beyond repute<|Щɪɫɔɧ|> has a reputation beyond repute<|Щɪɫɔɧ|> has a reputation beyond repute<|Щɪɫɔɧ|> has a reputation beyond repute<|Щɪɫɔɧ|> has a reputation beyond repute<|Щɪɫɔɧ|> has a reputation beyond repute<|Щɪɫɔɧ|> has a reputation beyond repute
Quote:
------------------
System Information
------------------
Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7600)
System Model: Rampage Extreme
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz (4 CPUs), ~2.8GHz
Memory: 4096MB RAM
DirectX Version: DirectX 11
---------------
Display Devices
---------------
Card name: NVIDIA GeForce GTX 260
Display Memory: 2668 MB
needless to say my computer can more tahn handle CO, but this is what it looks like while playing

http://www.youtube.com/watch?v=DUuQE7bSkpQ
__________________
***19990;***30028;***12364;***26429;***12385;***26524;***12390;***12390;***12418;***12288;***22793;***12431;***12427;***12371;***12392;***12398;***12394;***12356;***12418;***12398;***12364;***12354;***12427;
***28057;***12434;***12371;***12425;***12360;***12390;***12391;***12418;***12288;***23432;***12427;***12409;***12365;***12418;***12398;***12364;***20693;***12425;***12395;***12399;***12354;***12427;

Quote:
[Whisper]BRUCE89 speaks to AdventChild: your the only fire i cant catch on the entire game[14:17]
Quote:
Originally Posted by Soter View Post
FOREVER EVER. forever ever? FOREVER EVER!
Quote:
Originally Posted by Santix View Post
...im sorry man... i belive in santa

but i dont belive this ****
<|Щɪɫɔɧ|> is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 12-02-2009, 23:40   #170
Himie
Nipah~
 
Himie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Summoner's Rift
Posts: 4,819
Himie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond repute
Send a message via MSN to Himie
Quote:
Originally Posted by <|***1065;***618;***619;***596;***615;|> View Post
needless to say my computer can more tahn handle CO, but this is what it looks like while playing

http://www.youtube.com/watch?v=DUuQE7bSkpQ
Stop using multiclient.

Anyway whats wrong I didnt notice anything bad.
__________________
SnowWhite Vashti Tro>War 130>103
Moderator for Virgo, FAQ, Meteor, Bugs & Constellations.
I am not Vidster-Hime! moar like angel


MyAnimeList
Himie is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 12-02-2009, 23:50   #171
tbone92
Teh Kraken
 
tbone92's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Dorr, MI
Posts: 267
tbone92 has a reputation beyond reputetbone92 has a reputation beyond reputetbone92 has a reputation beyond reputetbone92 has a reputation beyond reputetbone92 has a reputation beyond reputetbone92 has a reputation beyond reputetbone92 has a reputation beyond reputetbone92 has a reputation beyond reputetbone92 has a reputation beyond reputetbone92 has a reputation beyond reputetbone92 has a reputation beyond repute
Send a message via ICQ to tbone92 Send a message via AIM to tbone92 Send a message via MSN to tbone92 Send a message via Yahoo to tbone92 Send a message via Skype™ to tbone92
Quote:
Originally Posted by Himie View Post
Stop using multiclient.

Anyway whats wrong I didnt notice anything bad.
I guess you weren't looking at his FPS... With his graphics card, he should be getting 39-40 FPS consistently.
__________________
Raptr Twitter Last.fm

Nature - Lightning:

Kraken - Trojan-Warrior-Trojan - 130-130-127 - Main
KrakSeller - Archer - 132 - Semi-retired
Antoinette - Water-Water - 126-112 - Stigger
[New project] - Water - 121 - Secret
tbone92 is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 12-02-2009, 23:55   #172
Himie
Nipah~
 
Himie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Summoner's Rift
Posts: 4,819
Himie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond repute
Send a message via MSN to Himie
Quote:
Originally Posted by tbone92 View Post
I guess you weren't looking at his FPS... With his graphics card, he should be getting 39-40 FPS consistently.
I was looking at them but its normal in birds, well you do get lower fps in W7 and the ways to make them higher are the same as vista: disable aero and dont use modified exes
__________________
SnowWhite Vashti Tro>War 130>103
Moderator for Virgo, FAQ, Meteor, Bugs & Constellations.
I am not Vidster-Hime! moar like angel


MyAnimeList
Himie is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 12-02-2009, 23:59   #173
tbone92
Teh Kraken
 
tbone92's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Dorr, MI
Posts: 267
tbone92 has a reputation beyond reputetbone92 has a reputation beyond reputetbone92 has a reputation beyond reputetbone92 has a reputation beyond reputetbone92 has a reputation beyond reputetbone92 has a reputation beyond reputetbone92 has a reputation beyond reputetbone92 has a reputation beyond reputetbone92 has a reputation beyond reputetbone92 has a reputation beyond reputetbone92 has a reputation beyond repute
Send a message via ICQ to tbone92 Send a message via AIM to tbone92 Send a message via MSN to tbone92 Send a message via Yahoo to tbone92 Send a message via Skype™ to tbone92
Quote:
Originally Posted by Himie View Post
I was looking at them but its normal in birds, well you do get lower fps in W7 and the ways to make them higher are the same as vista: disable aero and dont use modified exes
His FPS never gets higher than 29 even in the city. And still, with that graphics card, you should be able stay above 20 FPS in birds. It'd probably be a lot higher if CO didn't lock the FPS at 40.
__________________
Raptr Twitter Last.fm

Nature - Lightning:

Kraken - Trojan-Warrior-Trojan - 130-130-127 - Main
KrakSeller - Archer - 132 - Semi-retired
Antoinette - Water-Water - 126-112 - Stigger
[New project] - Water - 121 - Secret
tbone92 is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 12-03-2009, 00:06   #174
Himie
Nipah~
 
Himie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Summoner's Rift
Posts: 4,819
Himie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond repute
Send a message via MSN to Himie
Quote:
Originally Posted by tbone92 View Post
His FPS never gets higher than 29 even in the city. And still, with that graphics card, you should be able stay above 20 FPS in birds. It'd probably be a lot higher if CO didn't lock the FPS at 40.
Well the video didn't look like 8fps at all I found out long ago that it sometimes doesn't display the correct fps. Trust me I know how bad 1-10 fps is and its not as nice as the vid.
__________________
SnowWhite Vashti Tro>War 130>103
Moderator for Virgo, FAQ, Meteor, Bugs & Constellations.
I am not Vidster-Hime! moar like angel


MyAnimeList
Himie is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 12-03-2009, 00:31   #175
CindyZ
Super Moderator
 
CindyZ's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Conquer
Posts: 7,215
CindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by TraeH View Post
I need help with opening Conquer.
I am on Windows 7 Ultimate 64-bit.
nVIDIA GEFORCE 7100/nForce 630i.

I've tried deleting the zftqat folder and manually patching the recent all-in-one patches.

Still not working. When I open up Conquer, it says Windows 7 isn't compatible with this program or something, so i click 'run program', it can patch, but as soon as it's finished patching, it goes to a blank screen. But, it says Conquer is open.
Confused.. Help me out please
Well I suggest you to reinstall your client totally. And you don't need to delete the zftqat file anymore. We have disabled it from running automatically when opening Conquer. If you get the message like Windows7 is not compatible with this program, just lick "Run program". I made it work fine on win7 by doing that.
__________________
Be patient, efficient and tolerant to all.
Life is not easy.
CindyZ is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 12-03-2009, 02:18   #176
<|Щɪɫɔɧ|>
Shoukyaku
 
<|Щɪɫɔɧ|>'s Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: 私の精神を 。見えます か
Posts: 1,350
<|Щɪɫɔɧ|> has a reputation beyond repute<|Щɪɫɔɧ|> has a reputation beyond repute<|Щɪɫɔɧ|> has a reputation beyond repute<|Щɪɫɔɧ|> has a reputation beyond repute<|Щɪɫɔɧ|> has a reputation beyond repute<|Щɪɫɔɧ|> has a reputation beyond repute<|Щɪɫɔɧ|> has a reputation beyond repute<|Щɪɫɔɧ|> has a reputation beyond repute<|Щɪɫɔɧ|> has a reputation beyond repute<|Щɪɫɔɧ|> has a reputation beyond repute<|Щɪɫɔɧ|> has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by Himie View Post
I was looking at them but its normal in birds, well you do get lower fps in W7 and the ways to make them higher are the same as vista: disable aero and dont use modified exes
i'll use regular client, next time, but the result is the same. logicly thinking running fraps lowers your frame rate on older computers and if mine can stay 40 while recording the frame rate has not changed but it does look that bad with windows 7. although i will record with ori client and the result will be the same.
Edit. here are the videos
http://www.youtube.com/watch?v=3dGzhaTwORg
http://www.youtube.com/watch?v=U59UM4f7ApI
__________________
***19990;***30028;***12364;***26429;***12385;***26524;***12390;***12390;***12418;***12288;***22793;***12431;***12427;***12371;***12392;***12398;***12394;***12356;***12418;***12398;***12364;***12354;***12427;
***28057;***12434;***12371;***12425;***12360;***12390;***12391;***12418;***12288;***23432;***12427;***12409;***12365;***12418;***12398;***12364;***20693;***12425;***12395;***12399;***12354;***12427;

Quote:
[Whisper]BRUCE89 speaks to AdventChild: your the only fire i cant catch on the entire game[14:17]
Quote:
Originally Posted by Soter View Post
FOREVER EVER. forever ever? FOREVER EVER!
Quote:
Originally Posted by Santix View Post
...im sorry man... i belive in santa

but i dont belive this ****

Last edited by <|Щɪɫɔɧ|>; 12-03-2009 at 06:09. Reason: Added videos
<|Щɪɫɔɧ|> is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 12-03-2009, 16:10   #177
JaredSavoie
Registered User
 
JaredSavoie's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 8
JaredSavoie is an unknown quantity at this point
Send a message via AIM to JaredSavoie Send a message via Yahoo to JaredSavoie
Quote:
Originally Posted by <|***1065;***618;***619;***596;***615;|> View Post
needless to say my computer can more tahn handle CO, but this is what it looks like while playing

http://www.youtube.com/watch?v=DUuQE7bSkpQ
you get better FPS than me if i have more than 1 person around my FPS goes down to 10 get more than that it stays on 0-4
__________________
Jared
aka Blood_Seeker

Dragon-Cinderella-Snow White

Super +6 -1 SDG SDG CORO
Super +5 -3 SDG SDG NECKY
Super +6 -1 SDG SDG ATTACK RING
Super +5 -1 SDG SDG BLADE
Super +5 -1 SDG SDG TRO ARMOR
Super +5 -3 SDG SDG CLUB
Super +6 -3 SDG SDG BOOTS
FULL SDG ENCHANTS
JaredSavoie is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 12-21-2009, 10:51   #178
Megumi_Kurama
Registered User
 
Megumi_Kurama's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: With my dearest Michael
Posts: 55
Megumi_Kurama is an unknown quantity at this point
Send a message via MSN to Megumi_Kurama
Same Issue

I am not running any modified .exes and when I log into CO I lagg ALOT and im running windows 7 ultimate 64 bit with quad core 3.6GHZ i7 and geforce 9800 graphics card =S 1gb GDDR3 ram =S 16 Gigs DDR3 ram =S my pc should be able to run co laggless like 4 or 5 clients (assuming tq didnt limit it to 2) its rediculous that I have 8fps in TC!
__________________
You cant rape the willing - Me
Megumi_Kurama is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 12-21-2009, 23:40   #179
Endet
You think?
 
Endet's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: On the long long road to home..
Posts: 3,147
Endet has a reputation beyond reputeEndet has a reputation beyond reputeEndet has a reputation beyond reputeEndet has a reputation beyond reputeEndet has a reputation beyond reputeEndet has a reputation beyond reputeEndet has a reputation beyond reputeEndet has a reputation beyond reputeEndet has a reputation beyond reputeEndet has a reputation beyond reputeEndet has a reputation beyond repute
Megami, do you have any program running in compatibility mode in the background or CO itself? Couse thats the 1st thing which comes to my mind couse of having 8FPS in TC.

I pray TQ will update their damn engine soon... >_<
__________________
Gernoil, Sapphire/Emerald, 2nd RB Warrior[|||||||||||||] lvl 130 Noobeh
Click for my xfire broadcast page
Endet is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 12-23-2009, 20:46   #180
SpawnOfAlucard
Meh.....
 
SpawnOfAlucard's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: In your laptop
Posts: 76
SpawnOfAlucard is an unknown quantity at this point
Quote:
Copy the file NOTEPAD.exe from C:\Windows
Paste it to the folder C:\Program Files (x86)\Conquer 2.0\zftqat
Rename it now to TQAT.exe
(This lets CO fine the TQAT program but its not the same one so it does not execute the Anti-Trojan that crashes win7)
(Now CO2 Runs but lagss TERRIBLY BAD, the following fixed this)
I don't get it any of this ****. I went to C:\Windows and can't find this notepad. You mean the program notepad? Can somebody show me a screen-shot to get this to work?
__________________
"This is the prototype Nova bomb, nine fusion warheads encased in lithium triteride armor. When detonated it compresses the thermonuclear yield a hundredfold. I am Vice Admiral Danforth Whitcomb, temporarily in command of the UNSC military base Reach. To the Covenant uglies that may be listening, you have a few seconds to pray to your damned heathen gods. You all have a nice day in hell."
-Halo, Ghosts of Onyx, page 244
SpawnOfAlucard is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:55.


You Rated this Thread: