Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 01-06-2017, 08:40   #1
scorgie
Registered User
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 382
scorgie is on a distinguished road
Bug with remote repair?

Its happened to me twice now, I remote repair my items and one of my weapons doesn't get repaired, and it shows the other one twice in the remote repair window.

I'm using trojan epics, I have the correct attributes (36 agility), level (140) and money for it, its at 43/70 so its not fully broken.

Yesterday it didn't fix my off-hand one, today my main hand. When I go to remote repair now it shows nothing needing a repair, but my main hand epic is damaged still.
__________________
.
scorgie is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 01-09-2017, 05:25   #2
Qinghai
Master
 
Qinghai's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: ^my clicker
Posts: 2,090
Qinghai has a reputation beyond reputeQinghai has a reputation beyond reputeQinghai has a reputation beyond reputeQinghai has a reputation beyond reputeQinghai has a reputation beyond reputeQinghai has a reputation beyond reputeQinghai has a reputation beyond reputeQinghai has a reputation beyond reputeQinghai has a reputation beyond reputeQinghai has a reputation beyond reputeQinghai has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by scorgie View Post
Its happened to me twice now, I remote repair my items and one of my weapons doesn't get repaired, and it shows the other one twice in the remote repair window.

I'm using trojan epics, I have the correct attributes (36 agility), level (140) and money for it, its at 43/70 so its not fully broken.

Yesterday it didn't fix my off-hand one, today my main hand. When I go to remote repair now it shows nothing needing a repair, but my main hand epic is damaged still.
it doesnt fix the alternate weapone (or the one you're not currently using)
__________________
did i just say that? i was just thinking out loud
Qinghai is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 01-09-2017, 12:32   #3
scorgie
Registered User
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 382
scorgie is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Qinghai View Post
it doesnt fix the alternate weapone (or the one you're not currently using)
I don't have any alternate equipment on, it just seems to occasionally not repair one of my weapons for no apparent reason and only recognise that I have a damaged weapon after I take it off and re-equip.
__________________
.
scorgie is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 01-10-2017, 12:37   #4
GetRekt
Registered User
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 106
GetRekt is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by scorgie View Post
Its happened to me twice now, I remote repair my items and one of my weapons doesn't get repaired, and it shows the other one twice in the remote repair window.

I'm using trojan epics, I have the correct attributes (36 agility), level (140) and money for it, its at 43/70 so its not fully broken.

Yesterday it didn't fix my off-hand one, today my main hand. When I go to remote repair now it shows nothing needing a repair, but my main hand epic is damaged still.
Had that issue in the past as a tro, dont if I ever found a fix. Just ignored it.
GetRekt is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 01-10-2017, 15:39   #5
CUP|D0N
Brendan
 
CUP|D0N's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: USA (Florida)
Posts: 297
CUP|D0N has a reputation beyond reputeCUP|D0N has a reputation beyond reputeCUP|D0N has a reputation beyond reputeCUP|D0N has a reputation beyond reputeCUP|D0N has a reputation beyond reputeCUP|D0N has a reputation beyond reputeCUP|D0N has a reputation beyond reputeCUP|D0N has a reputation beyond reputeCUP|D0N has a reputation beyond reputeCUP|D0N has a reputation beyond reputeCUP|D0N has a reputation beyond repute
Send a message via Skype™ to CUP|D0N
Wow crying about this when there is a repair button on the inventory screen dumbass.
__________________
Ruby/Emerald/Sapphire
CUP|D0N is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 01-10-2017, 22:55   #6
PsAiKoW
ʍoʞıɐsd
 
PsAiKoW's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 1,763
PsAiKoW has a reputation beyond reputePsAiKoW has a reputation beyond reputePsAiKoW has a reputation beyond reputePsAiKoW has a reputation beyond reputePsAiKoW has a reputation beyond reputePsAiKoW has a reputation beyond reputePsAiKoW has a reputation beyond reputePsAiKoW has a reputation beyond reputePsAiKoW has a reputation beyond reputePsAiKoW has a reputation beyond reputePsAiKoW has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by CUP|D0N View Post
Wow crying about this when there is a repair button on the inventory screen dumbass.
If nobody pointed out bugs they found, things would never get fixed

Although for me, remote repair shows both my weapons..
__________________
some stuff for sale on Dark: \\+12P7 arch set 40kcp // 2x +12P6 crossabers (1 poison) 10kcp \\
PsAiKoW is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 18:40.