Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 07-16-2009, 03:38   #1
Blackwolf
Registered User
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 123
Blackwolf has a reputation beyond reputeBlackwolf has a reputation beyond reputeBlackwolf has a reputation beyond reputeBlackwolf has a reputation beyond reputeBlackwolf has a reputation beyond reputeBlackwolf has a reputation beyond reputeBlackwolf has a reputation beyond reputeBlackwolf has a reputation beyond reputeBlackwolf has a reputation beyond reputeBlackwolf has a reputation beyond reputeBlackwolf has a reputation beyond repute
best way to raise lineage?

so i just got myself a +3 horse and im playing around with the lineage stuff now. i tried buying and putting in a +1 horse but that raised it such a small amount that by the time i got it to +5 i would have spent enough money to buy a +6 from the shopping mall lol. so whats the best way to raise lineage of a +3 horse?
Blackwolf is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 07-16-2009, 07:49   #2
Oerry
Bunned
 
Oerry's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 681
Oerry has a reputation beyond reputeOerry has a reputation beyond reputeOerry has a reputation beyond reputeOerry has a reputation beyond reputeOerry has a reputation beyond reputeOerry has a reputation beyond reputeOerry has a reputation beyond reputeOerry has a reputation beyond reputeOerry has a reputation beyond reputeOerry has a reputation beyond reputeOerry has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by Blackwolf View Post
so i just got myself a +3 horse and im playing around with the lineage stuff now. i tried buying and putting in a +1 horse but that raised it such a small amount that by the time i got it to +5 i would have spent enough money to buy a +6 from the shopping mall lol. so whats the best way to raise lineage of a +3 horse?
Bulk
__________________
The typical egy:


Quote:
Originally Posted by ~blood~ View Post
YOU tink your funny when u pk my!?? all time i plvling in mystical castle and your come pk my!! iwill be verry strong in summer soo i begg u stop now or ill pk all time, ok?????? i wount ask again u stoň now or die all time fourever!!! my and my fried buy bulk in summer!!! BEVARE U DIE!!

dont come mystical!! ////your nigtmare!!
Oerry is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 07-16-2009, 19:02   #3
ReDragon
Registered User
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 50
ReDragon is an unknown quantity at this point
U make another +3 and then put that +3 with the +3 u already had. U don't keep adding +1's till its +6.. Just like +'ing items
__________________
(\_/)
(O.o)
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
(\__/)
(@.*)
( > < ) This is patch. Copy patch so Bunny will have another ally in his quest for world domination.
(\_/) z
(- . -)z
(^ ^) This is Sleepy Bunny. Hes just along for the ride.
ReDragon is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 07-16-2009, 19:09   #4
Lotak
Pai&Yakumo
 
Lotak's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: London, England, Earth
Posts: 8,558
Lotak has a reputation beyond reputeLotak has a reputation beyond reputeLotak has a reputation beyond reputeLotak has a reputation beyond reputeLotak has a reputation beyond reputeLotak has a reputation beyond reputeLotak has a reputation beyond reputeLotak has a reputation beyond reputeLotak has a reputation beyond reputeLotak has a reputation beyond reputeLotak has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by Blackwolf View Post
so i just got myself a +3 horse and im playing around with the lineage stuff now. i tried buying and putting in a +1 horse but that raised it such a small amount that by the time i got it to +5 i would have spent enough money to buy a +6 from the shopping mall lol. so whats the best way to raise lineage of a +3 horse?
Money wise, its no difference if you purchase +1 packs, +3 packs or +6 packs to + your steed since they all have the same value per point.
__________________
R.I.P. Lotak: 18/07/07 - 01:10 05/10/09

How moon/vio gems affect levelling skills
Calculators courtesy of GoNz

Quote:
Originally Posted by anpaff View Post
Thread fails when Lotak comes on; its deleted or closed because you have no poll.
PM me with any CO/forum questions
Suggestions that need recommending


Do NOT PM me about posting rights. I know nothing of how it works.
Lotak is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 14:29.