Reply
 
Thread Tools Rating: Thread Rating: 9 votes, 5.00 average. Display Modes
Old 03-20-2010, 21:32   #241
CruelIntentions
666
 
CruelIntentions's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Behind You! *laughs evilishly*
Posts: 406
CruelIntentions has a reputation beyond reputeCruelIntentions has a reputation beyond reputeCruelIntentions has a reputation beyond reputeCruelIntentions has a reputation beyond reputeCruelIntentions has a reputation beyond reputeCruelIntentions has a reputation beyond reputeCruelIntentions has a reputation beyond reputeCruelIntentions has a reputation beyond reputeCruelIntentions has a reputation beyond reputeCruelIntentions has a reputation beyond reputeCruelIntentions has a reputation beyond repute
Unhappy

Quote:
Originally Posted by Gods_Aide View Post
I have windows vista home premium i think its 64 bit not exactly sure but i think so well my problem is that my status buttons and all at the bottom right corner of the screen are how can i put this out of aighnment or even doubled even my equipment,friends list and my weapons proficiancy screen and all are doing the same thing which poses problems bc it laggs me and some things i cant click on bc its not alighned right i tried to re dl the client which didnt work its been doing it for about 3 or 5 months now hoping it was just a screw up on cos end and it would resolve itself but never did ive been playing for atleast 5-6 years now and never had this problem what can i do to fix if anything?

Do not feel bad .. Mine is doing same crap as yours and it's totally annoying. So it would be nice to get it fixed asap!
__________________
Unicorn Server

ViciousKitty
Level~ 124(Archer)
Guild~Permutation(Leader)
Spouse~

PreciousDeath
Level~91(Water)
Guild~WakeAndBake^_-
Spouse~Ma~Chao
CruelIntentions is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 05-31-2010, 20:56   #242
ekushay
Made in HK
 
ekushay's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: GMT -8
Posts: 580
ekushay has a reputation beyond reputeekushay has a reputation beyond reputeekushay has a reputation beyond reputeekushay has a reputation beyond reputeekushay has a reputation beyond reputeekushay has a reputation beyond reputeekushay has a reputation beyond reputeekushay has a reputation beyond reputeekushay has a reputation beyond reputeekushay has a reputation beyond reputeekushay has a reputation beyond repute
everytime my sister closes CO on her compy, she gets BSoD, and needs to restart it :/
don't know what version of Vista she has, but will check later

any similar problems? she has CO on hidden... might that be the reason? D:
I do the same, but my compy's XP and it closes fine >____<"
ekushay is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 06-02-2010, 17:45   #243
mcg454
Registered User
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 5
mcg454 is on a distinguished road
Error

Windows Vista Home Premium 32Bit
I can logg in and within 30 seconds it freezes and comes up with this message.


Problem Event Name: AppHangB1
Application Name: Conquer.exe
Application Version: 2009.105.0.124
Application Timestamp: 4bfbe018
Hang Signature: 842b
Hang Type: 0
OS Version: 6.0.6000.2.0.0.768.3
Locale ID: 1033
Additional Hang Signature 1: accf71c9e1b50bd041cc6f4dfe3963f0
Additional Hang Signature 2: 7a7b
Additional Hang Signature 3: dd5c3910417cf5031eb408d9077a3b5f
Additional Hang Signature 4: 842b
Additional Hang Signature 5: accf71c9e1b50bd041cc6f4dfe3963f0
Additional Hang Signature 6: 7a7b
Additional Hang Signature 7: dd5c3910417cf5031eb408d9077a3b5f

My debug comes out with this:

ReleaseVer:E:\CQ2ClientRelease-26.4.11 MsgVer:124, FileTime:2010/05/25,22:37==(unknown 3B1FD117:0) (unknown 6C11A7E6:1) (unknown 6C161898:2) (unknown 6C156D2C:3) (unknown 00158A4C:4) (unknown 00540C05:5) (unknown 0053C021:6) (unknown 73D3CF95:7) (unknown 75F83833:8) (unknown 7714A9BD:9) -- Wed Jun 02 18:28:41 2010
ERROR: CStringManager::GetStr() Can't find string[STR_HIDE_MAIN_BTN]! -- Wed Jun 02 18:28:42 2010
mcg454 is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 06-04-2010, 10:47   #244
thetrusterman
Registered User
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 34
thetrusterman is on a distinguished road
Home Premium 32 bit

Sometimes when I open 2 clients ( My seller and my main character) one of them what is in backround will freze .... when i click on screen ( game window) is telling me about problem ( Dont send ... )
thetrusterman is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 06-09-2010, 21:32   #245
jpsly223
Registered User
 
Join Date: Apr 2007
Location: NY, USA
Posts: 3
jpsly223 is an unknown quantity at this point
I'm running Vista Basic- 64 bit and I've been having lots of issues. I cannot log in on the only server I now play, and on the rare occasion that I'm able to do so, I'm immediately logged out. It'll freeze right at the end of "Creating Maps" and crash and drags my entire computer with it.

Plz help
jpsly223 is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 06-10-2010, 01:50   #246
Snyder
AfroSamrai
 
Snyder's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: In front of my pc, where else?
Posts: 4,216
Snyder has a reputation beyond reputeSnyder has a reputation beyond reputeSnyder has a reputation beyond reputeSnyder has a reputation beyond reputeSnyder has a reputation beyond reputeSnyder has a reputation beyond reputeSnyder has a reputation beyond reputeSnyder has a reputation beyond reputeSnyder has a reputation beyond reputeSnyder has a reputation beyond reputeSnyder has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by STIGGY~V.4 View Post
You fail on several accounts.
  • I can't find any spelling mistakes in synsia's post, only grammar.
  • Synsia is Chinese and english is a second language
  • You can't spell correctly either.
Thats what most english speaking countries fail to understand. Nice reply mate.
__________________
EMERALD server

Vote for historically correct skin tone options: PRESS HERE

"For every action, there is an equal and opposite reaction." Isaac Newton

"Keep your friends close, and your enemies closer." Sun-tzu

"Abandon all hope ye who enter here" Dante 's The Inferno

"Killing for peace is like screwing for virginity" Mud and blood 2

Characters:
Snyder|187| lvl 132 2nd reborn trojan
FalleN lvl 132 2nd reborn archer
Peligroso|187|lvl 131 2nd reborn trojan
Snyder is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 07-25-2010, 22:10   #247
Xross
Registered User
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 1
Xross is on a distinguished road
Unhappy I got A problem Installing Co

when i tri to install the game it says Runtime Error at -1:0 Cannot Import REGQUESRYSTRINGVALUE
Xross is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 08-02-2010, 14:55   #248
Karuna
Registered User
 
Karuna's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Liethuania,Vilnius
Posts: 4
Karuna is on a distinguished road
Send a message via Skype™ to Karuna
im using vista ultimate not sure what bit it has. when conquer launcher pop ups i always get dont send. could someone help me?

p.s sorry for english
Karuna is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 08-24-2010, 11:28   #249
WHITELIONX
Banned
 
Join Date: Aug 2005
Location: UNITED KINGDOM
Posts: 110
WHITELIONX is an unknown quantity at this point
TQ=FAIL! Seriously I thought I would play using Vista instead of my WinXP PC which plays at 00Fps and OMFG I can`t even play using Vista either hahahahaha.

TQ really are such a failure that it`s not even funny anymore. P-servers are able to add all the new stuff and stop the bots and STILL run without errors so what`s TQ a supposed companies excuse?

Damn, P-servers are being run by KIDS most of the time lmao and even people with hardly any experience at all yet they sort the issues out and fast. Stop being so damn greedy TQ and sort the problems out. And for the morons who are buying CPs etc go fu**ing hang yourself so that TQ actually concentrate on the damn problems instead of getting rich and lazy.
WHITELIONX is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 09-30-2010, 08:44   #250
~HeLL~AnGeL~
weedisgodn
 
Join Date: Dec 2009
Location: So u Can hack me LOL
Posts: 29
~HeLL~AnGeL~ is on a distinguished road
No trades between trade partners almost dialy

My version is: Home Premium 32 bit. I run into problems where i cant trade my own partners like today i have relogged like eight times now and restarted my computer three times and reinstalled co...when will i be able to trade my accounts
__________________
~HeLL~AnGeL~ on Mars lvl 130 to 112 ninja ninja
weedisgodneil on mars level 130-111 archer archer
SeVeN~of~NiNe on mars level 114 archer
mat.the.skater on mars level 112 archer
weedisgod level 111 tro
mat.the.skater! level 108 archer
Daedulus 102 ninja
~HeLL~AnGeL~ is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 10-11-2010, 03:15   #251
adly3000
Registered User
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 34
adly3000 is on a distinguished road
1- screen shots come out black..... specially when teleport.....
2- have a little lag more than xp.
3- Guild Leaders, Deputy Leaders problem
4- too much problem to login game (many tries to log in)
i have 2 computers with vista and xp

Last edited by adly3000; 10-11-2010 at 03:23.
adly3000 is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 10-12-2010, 15:02   #252
GangsterSkoolbo
Registered User
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 1
GangsterSkoolbo is on a distinguished road
I quite dk which vista i have but i cant log on i keep gettin a error pop up an i havent played co n like 3 yrs lml an now i cant even sign in
GangsterSkoolbo is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 12-23-2010, 07:10   #253
Shadow50ae
Registered User
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1
Shadow50ae is on a distinguished road
Vista Home Premium

So, I don't know if there's really a point to this, but I'm on vacation at my Grandfather's house, and I didn't bring my computer because I'll only be here a week. However I do feel it would be nice to fix this problem in case I come down here again and want to play this game, since it is the only thing to do.

The computer I'm using has Vista Home Premium, and Is being based off an onboard graphics card that is sufficient enough to run Conquer, but when I log in to any of my accounts, it gets to creating maps, and sometimes it goes through to the screen, but then crashes, or it gets right down to business and just crashes at the "Creating maps" area of the loading bar, right around the end.

I know this isn't a problem with Vista itself, cause I'm running the same version of Vista at home, I've tried updating drivers and I'm going to try hooking up a Video card that I know will work. Any feedback would be appreciated.
Shadow50ae is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 01-09-2012, 16:25   #254
troylight
Registered User
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 3
troylight is on a distinguished road
i have on my window vista home premium 32 bit

Since the latest patch i installed (patch 5566) my enlighten icon had disappeared form my accounts, i tried a fresh installing a couples of time, but is still gone. After the frustation about it, i will be playing without it, but please fix this as soon as possible.

Thank you
troylight is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 01-10-2012, 03:29   #255
troylight
Registered User
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 3
troylight is on a distinguished road
problem on window vista home premium!

for any miss-information

My server is WONDERS-GREATWALL

as a said before my enlighten icon bug since the latest patch 5566 just disappeared

I had installed the game on a window vista 7 computer with no luck

please tg read my post and fix it, im trying to survive in the game without it.

Thank you!
troylight is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 07:37.


You Rated this Thread: