Reply
 
Thread Tools Rating: Thread Rating: 6 votes, 4.50 average. Display Modes
Old 04-08-2011, 00:34   #1
thehempknight
Your Ruler
 
thehempknight's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 10,433
thehempknight has a reputation beyond reputethehempknight has a reputation beyond reputethehempknight has a reputation beyond reputethehempknight has a reputation beyond reputethehempknight has a reputation beyond reputethehempknight has a reputation beyond reputethehempknight has a reputation beyond reputethehempknight has a reputation beyond reputethehempknight has a reputation beyond reputethehempknight has a reputation beyond reputethehempknight has a reputation beyond repute
Mac Client Release: Suggestions

This thread is for the players using the Beta version of the CO Mac client to offer up their thoughts and ideas about changes or other ideas that could be made that would help with use and look of the client.
If you have any ideas you'd like to share about the Mac client, just let us know!
__________________
sar
c
a
s
m

I hate it when it drips like that....

Official Unofficial NonMember of the BACONEERS!!!!11eleven

There's no point for democracy when ignorance is celebrated.

The saline from your tear ducts energizes my ego.
thehempknight is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 04-08-2011, 04:55   #2
bwg2469
Registered User
 
bwg2469's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 1,013
bwg2469 has a reputation beyond reputebwg2469 has a reputation beyond reputebwg2469 has a reputation beyond reputebwg2469 has a reputation beyond reputebwg2469 has a reputation beyond reputebwg2469 has a reputation beyond reputebwg2469 has a reputation beyond reputebwg2469 has a reputation beyond reputebwg2469 has a reputation beyond reputebwg2469 has a reputation beyond reputebwg2469 has a reputation beyond repute
Unlock fps would be nice
__________________
Proud Owner of Jesus.Christ

Level 140
Guild: The Gods

King on Server Gemini

385 (Max) Battle Power

8/3/2011

Pure Warrior Videos

http://www.xfire.com/profile/bwg2469/videos/
bwg2469 is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 04-08-2011, 13:15   #3
Nicknac425
Registered User
 
Nicknac425's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: United States, Michigan
Posts: 2,214
Nicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by bwg2469 View Post
Unlock fps would be nice
Probably not going to happen in any client.
__________________
Quote:
Originally Posted by thehempknight View Post
I call it the pegicorn. Or the unisus.
Penicus.
Ugasorn.....

I'm just gonna go stand over there.

Quote:
Originally Posted by johnpriest View Post
.......................

Quote:
Originally Posted by Ueki.! View Post
My thoughts exactly
Nicknac425 is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 04-10-2011, 08:43   #4
PapaElf
Registered User
 
PapaElf's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Svezia
Posts: 113
PapaElf has a reputation beyond reputePapaElf has a reputation beyond reputePapaElf has a reputation beyond reputePapaElf has a reputation beyond reputePapaElf has a reputation beyond reputePapaElf has a reputation beyond reputePapaElf has a reputation beyond reputePapaElf has a reputation beyond reputePapaElf has a reputation beyond reputePapaElf has a reputation beyond reputePapaElf has a reputation beyond repute
is it just me or is it a little bit odd that on the apple version we need to have snow leopard in order for it to work. and the pc version isnt really even made for windows 7.... so why why is it a requirement to have the latest version on apples when that isnt the case on windows. especially since the difference between snow leopard and leopard isnt big at all...

so would be much appreciated if i dont have to update to snow leopard just for the sake of co.
__________________
I'll come up with something any day now... maybe
PapaElf is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 04-10-2011, 10:09   #5
Nicknac425
Registered User
 
Nicknac425's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: United States, Michigan
Posts: 2,214
Nicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond reputeNicknac425 has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by PapaElf View Post
is it just me or is it a little bit odd that on the apple version we need to have snow leopard in order for it to work. and the pc version isnt really even made for windows 7.... so why why is it a requirement to have the latest version on apples when that isnt the case on windows. especially since the difference between snow leopard and leopard isnt big at all...

so would be much appreciated if i dont have to update to snow leopard just for the sake of co.
technically, co isnt compatable with windows 7 - still runable, but you get that message every time you open it. My guess is, once the beta is over, they will change it to work on leopard, if not sooner.
__________________
Quote:
Originally Posted by thehempknight View Post
I call it the pegicorn. Or the unisus.
Penicus.
Ugasorn.....

I'm just gonna go stand over there.

Quote:
Originally Posted by johnpriest View Post
.......................

Quote:
Originally Posted by Ueki.! View Post
My thoughts exactly

Last edited by Nicknac425; 04-12-2011 at 03:17.
Nicknac425 is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 04-12-2011, 01:24   #6
ReMind
Super Moderator
 
ReMind's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 518
ReMind has a reputation beyond reputeReMind has a reputation beyond reputeReMind has a reputation beyond reputeReMind has a reputation beyond reputeReMind has a reputation beyond reputeReMind has a reputation beyond reputeReMind has a reputation beyond reputeReMind has a reputation beyond reputeReMind has a reputation beyond reputeReMind has a reputation beyond reputeReMind has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by Nicknac425 View Post
technically, co isnt compatable with windows 7 - still runable, but you get that message every time you open it. My guess is, once the beta is over, they will change it to work on leopard, if not sooner.
^^Fixed

Quote:
Originally Posted by PapaElf
is it just me or is it a little bit odd that on the apple version we need to have snow leopard in order for it to work. and the pc version isnt really even made for windows 7.... so why why is it a requirement to have the latest version on apples when that isnt the case on windows. especially since the difference between snow leopard and leopard isnt big at all...

so would be much appreciated if i dont have to update to snow leopard just for the sake of co.
Technically it's not us who wanted the standard to be set this high for the Mac users. From what I've learnt so far, we only have Mac OS X 10.6.4 here, and probably it will take some time for the programmers to get a Mac OS X 10.5 or older to test the files.

By the way, maybe dmg installer will fix the problem, my knowledge of Mac OS X doesn't allow me to make promises for you guys, just let me know if there are any more issues.
ReMind is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 04-12-2011, 01:38   #7
thegooey1
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 1
thegooey1 is on a distinguished road
Thumbs down

Quote:
Originally Posted by PapaElf View Post
so would be much appreciated if i dont have to update to snow leopard just for the sake of co.
I second that.
thegooey1 is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 05-20-2011, 22:46   #8
hobieone
Registered User
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 3
hobieone is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by PapaElf View Post
is it just me or is it a little bit odd that on the apple version we need to have snow leopard in order for it to work. and the pc version isnt really even made for windows 7.... so why why is it a requirement to have the latest version on apples when that isnt the case on windows. especially since the difference between snow leopard and leopard isnt big at all...

so would be much appreciated if i dont have to update to snow leopard just for the sake of co.
from my understanding snow leopard fixes certian issues allowing the os to run better with the intel cpu. i have snow leopard on my macbook pro with snow leopard and there is a big performance difference running graphics over leopard. features may not be to different but the way the os handles graphic and the handles the cpu is
hobieone is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 08-29-2011, 13:20   #9
Justiin
Registered User
 
Justiin's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 286
Justiin has a reputation beyond reputeJustiin has a reputation beyond reputeJustiin has a reputation beyond reputeJustiin has a reputation beyond reputeJustiin has a reputation beyond reputeJustiin has a reputation beyond reputeJustiin has a reputation beyond reputeJustiin has a reputation beyond reputeJustiin has a reputation beyond reputeJustiin has a reputation beyond reputeJustiin has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by bwg2469 View Post
Unlock fps would be nice
maybee not unlocked.. but increase it.. i bought a new macbook pro and i dun even have close to 36.. used to have like 40 on my pc lap top whcih was crap.

also.. do any mac users have 40 fps while playing this game? or is it impossible?
__________________
LLMD!!!<333
Name: DivinePig
Class: Archer-Archer-Archer
Level: 130 - 130 - 133

From being one of my favourite games.. conquer has turned into garbage. Game designers improve the game by adding quests, events, and tournaments to make the game fun... However, TQ screws up the whole game by adding extra stuff that is not even necessary to the game.
Justiin is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 07-14-2012, 06:07   #10
AiSixx
Meow
 
AiSixx's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: England
Posts: 356
AiSixx has a reputation beyond reputeAiSixx has a reputation beyond reputeAiSixx has a reputation beyond reputeAiSixx has a reputation beyond reputeAiSixx has a reputation beyond reputeAiSixx has a reputation beyond reputeAiSixx has a reputation beyond reputeAiSixx has a reputation beyond reputeAiSixx has a reputation beyond reputeAiSixx has a reputation beyond reputeAiSixx has a reputation beyond repute
Suggestion - be able to expand the size of the CO game window...it looks tiny on my screen! I get that it probably has to be kept to a certain size so as not to give some people an advantage but surely it can be increased a little? :]
AiSixx is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 07-19-2012, 10:50   #11
AiSixx
Meow
 
AiSixx's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: England
Posts: 356
AiSixx has a reputation beyond reputeAiSixx has a reputation beyond reputeAiSixx has a reputation beyond reputeAiSixx has a reputation beyond reputeAiSixx has a reputation beyond reputeAiSixx has a reputation beyond reputeAiSixx has a reputation beyond reputeAiSixx has a reputation beyond reputeAiSixx has a reputation beyond reputeAiSixx has a reputation beyond reputeAiSixx has a reputation beyond repute
Another suggestion, or more of a bug to me anyway >.<

Stop the screen from zooming in and out with the use of a mouse - the mouse for a Mac is touch sensitive and I keep zooming in by mistake and its making me sea sick lol! This might just be me who has this problem but it would be nice to have an option to turn zoom on and off :]
AiSixx is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 09-11-2012, 19:16   #12
.Will.
Registered User
 
.Will.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Internet
Posts: 429
.Will. has a reputation beyond repute.Will. has a reputation beyond repute.Will. has a reputation beyond repute.Will. has a reputation beyond repute.Will. has a reputation beyond repute.Will. has a reputation beyond repute.Will. has a reputation beyond repute.Will. has a reputation beyond repute.Will. has a reputation beyond repute.Will. has a reputation beyond repute.Will. has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by AiSixx View Post
Another suggestion, or more of a bug to me anyway >.<

Stop the screen from zooming in and out with the use of a mouse - the mouse for a Mac is touch sensitive and I keep zooming in by mistake and its making me sea sick lol! This might just be me who has this problem but it would be nice to have an option to turn zoom on and off :]
Suggested. =)
__________________
"Do not be afraid of greatness, some are born great, some achieved greatness, and some have greatness thrust upon them." - William Shakespeare.
.Will. is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 09-07-2012, 02:45   #13
|Aneurysm|
boooored
 
|Aneurysm|'s Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Australia
Posts: 415
|Aneurysm| has a reputation beyond repute|Aneurysm| has a reputation beyond repute|Aneurysm| has a reputation beyond repute|Aneurysm| has a reputation beyond repute|Aneurysm| has a reputation beyond repute|Aneurysm| has a reputation beyond repute|Aneurysm| has a reputation beyond repute|Aneurysm| has a reputation beyond repute|Aneurysm| has a reputation beyond repute|Aneurysm| has a reputation beyond repute|Aneurysm| has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by AiSixx View Post
Suggestion - be able to expand the size of the CO game window...it looks tiny on my screen! I get that it probably has to be kept to a certain size so as not to give some people an advantage but surely it can be increased a little? :]
I'm with you there. I would love to be able to use full screen for events.

It's one of the only missing features of the mac client now.
__________________
I drink to make other people interesting.
I take drugs to make the world seem even more interesting.


I tried bulking to win but I have bad ping and no skillz so I still lose. Now I just login to talk and act as a speed bump for my enemies.

http://bbs.co.91.com/showthread.php?t=740764
|Aneurysm| is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 09-10-2012, 10:42   #14
AiSixx
Meow
 
AiSixx's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: England
Posts: 356
AiSixx has a reputation beyond reputeAiSixx has a reputation beyond reputeAiSixx has a reputation beyond reputeAiSixx has a reputation beyond reputeAiSixx has a reputation beyond reputeAiSixx has a reputation beyond reputeAiSixx has a reputation beyond reputeAiSixx has a reputation beyond reputeAiSixx has a reputation beyond reputeAiSixx has a reputation beyond reputeAiSixx has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by |Aneurysm| View Post
I'm with you there. I would love to be able to use full screen for events.

It's one of the only missing features of the mac client now.
I dont suppose anythings happened with this...? PC users are able to go full screen so Mac users should be able to do the same thing - at least to the same resolution or w.e as PC users
__________________
Munchkin<3 / Hebby

And it's all in how you mix the two, and it starts just where the light exists, it's a feeling that you cannot miss and it burns a hole through everyone that feels it.
AiSixx is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 10-07-2012, 12:43   #15
AiSixx
Meow
 
AiSixx's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: England
Posts: 356
AiSixx has a reputation beyond reputeAiSixx has a reputation beyond reputeAiSixx has a reputation beyond reputeAiSixx has a reputation beyond reputeAiSixx has a reputation beyond reputeAiSixx has a reputation beyond reputeAiSixx has a reputation beyond reputeAiSixx has a reputation beyond reputeAiSixx has a reputation beyond reputeAiSixx has a reputation beyond reputeAiSixx has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by AiSixx View Post
Suggestion - be able to expand the size of the CO game window...it looks tiny on my screen! I get that it probably has to be kept to a certain size so as not to give some people an advantage but surely it can be increased a little? :]
Any info on whats happening with this suggestion? Its actually getting real annoying now..
__________________
Munchkin<3 / Hebby

And it's all in how you mix the two, and it starts just where the light exists, it's a feeling that you cannot miss and it burns a hole through everyone that feels it.
AiSixx is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:51.


You Rated this Thread: