Closed Thread
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 06-16-2009, 20:49   #31
DaManFromNoWher
Registered User
 
DaManFromNoWher's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,836
DaManFromNoWher has a reputation beyond reputeDaManFromNoWher has a reputation beyond reputeDaManFromNoWher has a reputation beyond reputeDaManFromNoWher has a reputation beyond reputeDaManFromNoWher has a reputation beyond reputeDaManFromNoWher has a reputation beyond reputeDaManFromNoWher has a reputation beyond reputeDaManFromNoWher has a reputation beyond reputeDaManFromNoWher has a reputation beyond reputeDaManFromNoWher has a reputation beyond reputeDaManFromNoWher has a reputation beyond repute
The higher end version of Win 7 will have VPC for download with Win XP SP3 for free from MS. This will allow you to run all older programs in Win7.

Bad thing about this for TQ and the rest of us that don't cheat, is it will allow the running of 4 CO clients at a time from each box.
DaManFromNoWher is offline  
Old 06-16-2009, 23:22   #32
imageconquer
Registered User
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 27
imageconquer has a reputation beyond reputeimageconquer has a reputation beyond reputeimageconquer has a reputation beyond reputeimageconquer has a reputation beyond reputeimageconquer has a reputation beyond reputeimageconquer has a reputation beyond reputeimageconquer has a reputation beyond reputeimageconquer has a reputation beyond reputeimageconquer has a reputation beyond reputeimageconquer has a reputation beyond reputeimageconquer has a reputation beyond repute
Download link

Microsoft Releases Windows 7 Beta as a Free Download

Try this .

http://www.wired.com/gadgetlab/2009/01/microsoft-relea/

Last edited by thehempknight; 06-17-2009 at 02:15.
imageconquer is offline  
Old 06-17-2009, 00:08   #33
Himie
Nipah~
 
Himie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Summoner's Rift
Posts: 4,819
Himie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond repute
Send a message via MSN to Himie
Quote:
Originally Posted by imageconquer View Post
Microsoft Releases Windows 7 Beta as a Free Download

Try this .

http://www.wired.com/gadgetlab/2009/01/microsoft-relea/
hello slowpoke.jpg we got free RC now Beta can go to hell
__________________
SnowWhite Vashti Tro>War 130>103
Moderator for Virgo, FAQ, Meteor, Bugs & Constellations.
I am not Vidster-Hime! moar like angel


MyAnimeList

Last edited by thehempknight; 06-17-2009 at 02:16.
Himie is offline  
Old 06-17-2009, 19:42   #34
Blackwolf
Registered User
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 123
Blackwolf has a reputation beyond reputeBlackwolf has a reputation beyond reputeBlackwolf has a reputation beyond reputeBlackwolf has a reputation beyond reputeBlackwolf has a reputation beyond reputeBlackwolf has a reputation beyond reputeBlackwolf has a reputation beyond reputeBlackwolf has a reputation beyond reputeBlackwolf has a reputation beyond reputeBlackwolf has a reputation beyond reputeBlackwolf has a reputation beyond repute
well i tried coming back after quite a long break now im getting slammed with all of these problems... i do have windows 7. and i cant break the BSOD . firstly i can barely patch to begin with but it seems like when i get close i get killed with the BSOD. i tried clicking the x on the virus protection but it didnt work so meh.
Blackwolf is offline  
Old 06-17-2009, 19:52   #35
Himie
Nipah~
 
Himie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Summoner's Rift
Posts: 4,819
Himie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond repute
Send a message via MSN to Himie
Quote:
Originally Posted by Blackwolf View Post
well i tried coming back after quite a long break now im getting slammed with all of these problems... i do have windows 7. and i cant break the BSOD . firstly i can barely patch to begin with but it seems like when i get close i get killed with the BSOD. i tried clicking the x on the virus protection but it didnt work so meh.
after getting a BSOD you need to delete the folder and reinstall everything since the BSOD corrupts the conquer installation, after installing delete or rename the folder zftqat before running the game
__________________
SnowWhite Vashti Tro>War 130>103
Moderator for Virgo, FAQ, Meteor, Bugs & Constellations.
I am not Vidster-Hime! moar like angel


MyAnimeList

Last edited by Himie; 06-17-2009 at 19:55.
Himie is offline  
Old 06-18-2009, 05:14   #36
Blackwolf
Registered User
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 123
Blackwolf has a reputation beyond reputeBlackwolf has a reputation beyond reputeBlackwolf has a reputation beyond reputeBlackwolf has a reputation beyond reputeBlackwolf has a reputation beyond reputeBlackwolf has a reputation beyond reputeBlackwolf has a reputation beyond reputeBlackwolf has a reputation beyond reputeBlackwolf has a reputation beyond reputeBlackwolf has a reputation beyond reputeBlackwolf has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by Himie View Post
after getting a BSOD you need to delete the folder and reinstall everything since the BSOD corrupts the conquer installation, after installing delete or rename the folder zftqat before running the game
ok so i reinstalled, got rid of the zftqat folder then patched and everything was working fine until i tried logging in.. the bar got about halfway and then the whole thing closed down.. i guess the brightside is that it wasnt BSOD
Blackwolf is offline  
Old 06-18-2009, 06:10   #37
CindyZ
Super Moderator
 
CindyZ's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Conquer
Posts: 7,215
CindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by Blackwolf View Post
ok so i reinstalled, got rid of the zftqat folder then patched and everything was working fine until i tried logging in.. the bar got about halfway and then the whole thing closed down.. i guess the brightside is that it wasnt BSOD
1. Please make sure you input account and password correctly (account: 4-15 characters, password: 10-14 characters).
2. If your client is the latest one, then please tell us your account and the server you are on. And please also check if there are any debug logs generated under the game folder: Conquer2.0/Debug/... If there are, please send the latest ones to us. And we suggest you to reinstall the client, after the client is uninstalled, there will be some files kept under the game directory, please remove them manually and then reinstall the client.
3.Your operating system.
__________________
Be patient, efficient and tolerant to all.
Life is not easy.
CindyZ is offline  
Old 06-18-2009, 10:18   #38
Blackwolf
Registered User
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 123
Blackwolf has a reputation beyond reputeBlackwolf has a reputation beyond reputeBlackwolf has a reputation beyond reputeBlackwolf has a reputation beyond reputeBlackwolf has a reputation beyond reputeBlackwolf has a reputation beyond reputeBlackwolf has a reputation beyond reputeBlackwolf has a reputation beyond reputeBlackwolf has a reputation beyond reputeBlackwolf has a reputation beyond reputeBlackwolf has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by CindyZ View Post
1. Please make sure you input account and password correctly (account: 4-15 characters, password: 10-14 characters).
2. If your client is the latest one, then please tell us your account and the server you are on. And please also check if there are any debug logs generated under the game folder: Conquer2.0/Debug/... If there are, please send the latest ones to us. And we suggest you to reinstall the client, after the client is uninstalled, there will be some files kept under the game directory, please remove them manually and then reinstall the client.
3.Your operating system.
i finally made it on =D
i uninstalled the client, deleted the files left in the folder, reinstalled, deleted zftqat, patched manually. and wala im in. it was a long process but at least it was worth it
Blackwolf is offline  
Old 06-25-2009, 07:37   #39
namco
Registered User
 
namco's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 351
namco has a reputation beyond reputenamco has a reputation beyond reputenamco has a reputation beyond reputenamco has a reputation beyond reputenamco has a reputation beyond reputenamco has a reputation beyond reputenamco has a reputation beyond reputenamco has a reputation beyond reputenamco has a reputation beyond reputenamco has a reputation beyond reputenamco has a reputation beyond repute
CO Runs great in windows 7 .Am running windows 7 64 bit RC final. you need to go into CO fold then into the zftqat folder once in there you will see a app named TQAT right click this app then going into porperties then click security then at the buttom of the box click advanced then click change permissions then click ok . Now windows will not allow the Anti Trojan app will not run anymore. Enjoy

Thanks Con for the heads up on the Anti Trojan app not running right

P.S You will need to undo this when ND releses a version that the TQAT works in.
This is only a temp fix.
__________________
Oh my, here we go...

Another lose cannon gone bi-polar
Slipped down, couldn't get much lower.
Quicksand's got no sense of humor.
I'm still laughing like hell.
You think that by crying to me
Looking so sorry that I'm gonna believe,
You've been infected by a social disease.
Well, then take your medicine.

Last edited by namco; 06-25-2009 at 07:43.
namco is offline  
Old 06-25-2009, 21:16   #40
CindyZ
Super Moderator
 
CindyZ's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Conquer
Posts: 7,215
CindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by namco View Post
CO Runs great in windows 7 .Am running windows 7 64 bit RC final. you need to go into CO fold then into the zftqat folder once in there you will see a app named TQAT right click this app then going into porperties then click security then at the buttom of the box click advanced then click change permissions then click ok . Now windows will not allow the Anti Trojan app will not run anymore. Enjoy

Thanks Con for the heads up on the Anti Trojan app not running right

P.S You will need to undo this when ND releses a version that the TQAT works in.
This is only a temp fix.
Thanks for your reminding. Hope you will enjoy it.
__________________
Be patient, efficient and tolerant to all.
Life is not easy.
CindyZ is offline  
Old 06-30-2009, 14:45   #41
darkflamecegasa
Registered User
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 12
darkflamecegasa has a reputation beyond reputedarkflamecegasa has a reputation beyond reputedarkflamecegasa has a reputation beyond reputedarkflamecegasa has a reputation beyond reputedarkflamecegasa has a reputation beyond reputedarkflamecegasa has a reputation beyond reputedarkflamecegasa has a reputation beyond reputedarkflamecegasa has a reputation beyond reputedarkflamecegasa has a reputation beyond reputedarkflamecegasa has a reputation beyond reputedarkflamecegasa has a reputation beyond repute
I still get a lot of problems:

1- When the Anti-Trojan thing pops up, a blue screen error appears;
2- when i press the X, i fill the password, it goes till "creating map" then the window simply closes.

Dunno if anyone can help.
darkflamecegasa is offline  
Old 07-04-2009, 10:22   #42
Himie
Nipah~
 
Himie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Summoner's Rift
Posts: 4,819
Himie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond repute
Send a message via MSN to Himie
Quote:
Originally Posted by Lord_Foo View Post
I just installed Win7, but I'm having some problems running CO.

After installing CO I removed TABCTL32.OCX to another folder, yet it still gave me a BSOD. I rebooted and started CO again, but now AutoPatch gives me a "ConnectError". I can click Retry, Manual or Quit, when I do Manual I get transferred to the Chinese CO website..

Edit: AutoPatch worked before I got the BSOD btw.

Edit 2: I uninstalled, reinstalled, manually patched and all is fine now.

Edit 3: Now it crashes as soon as it starts initializing

Edit 4: I saw the thread in Bugs and set Comp mode to XPSP2, still not working.
TABCTL32.OCX? you have to delete zftqat folder or rename it (or only TQAT.exe)

After getting a BSOD you have to reinstall from scratch. obligatory.

If you don't delete the folder and reinstall after a BSOD autopatch will never work and conquer.exe will crash

basically delete, reinstall, delete/rename zftqat folder and play =)
__________________
SnowWhite Vashti Tro>War 130>103
Moderator for Virgo, FAQ, Meteor, Bugs & Constellations.
I am not Vidster-Hime! moar like angel


MyAnimeList

Last edited by Himie; 07-04-2009 at 10:24.
Himie is offline  
Old 07-04-2009, 10:27   #43
Lord_Foo
Banned
 
Join Date: Jun 2008
Location: Flanders, Belgium
Posts: 3,831
Lord_Foo has a reputation beyond reputeLord_Foo has a reputation beyond reputeLord_Foo has a reputation beyond reputeLord_Foo has a reputation beyond reputeLord_Foo has a reputation beyond reputeLord_Foo has a reputation beyond reputeLord_Foo has a reputation beyond reputeLord_Foo has a reputation beyond reputeLord_Foo has a reputation beyond reputeLord_Foo has a reputation beyond reputeLord_Foo has a reputation beyond repute
Yeah I've got it all working now ;P Problem was I didn't manually deleted the Conquer folder before reinstalling after I got the BSOD >.< I deleted my post since it was quite a mess and I thought nobody had read it yet anyway ;P

Thanks a bunch btw, I couldn'tve done it without your advice.
Lord_Foo is offline  
Old 07-04-2009, 10:31   #44
Himie
Nipah~
 
Himie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Summoner's Rift
Posts: 4,819
Himie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond repute
Send a message via MSN to Himie
Quote:
Originally Posted by Lord_Foo View Post
Yeah I've got it all working now ;P Problem was I didn't manually deleted the Conquer folder before reinstalling after I got the BSOD >.< I deleted my post since it was quite a mess and I thought nobody had read it yet anyway ;P

Thanks a bunch btw, I couldn'tve done it without your advice.
Haha I woke up and first thing I saw was both of your posts
Good to see its working now





Dam I woke up very hungry... I'll go find something to eat...
__________________
SnowWhite Vashti Tro>War 130>103
Moderator for Virgo, FAQ, Meteor, Bugs & Constellations.
I am not Vidster-Hime! moar like angel


MyAnimeList
Himie is offline  
Old 07-04-2009, 16:03   #45
Lord_Foo
Banned
 
Join Date: Jun 2008
Location: Flanders, Belgium
Posts: 3,831
Lord_Foo has a reputation beyond reputeLord_Foo has a reputation beyond reputeLord_Foo has a reputation beyond reputeLord_Foo has a reputation beyond reputeLord_Foo has a reputation beyond reputeLord_Foo has a reputation beyond reputeLord_Foo has a reputation beyond reputeLord_Foo has a reputation beyond reputeLord_Foo has a reputation beyond reputeLord_Foo has a reputation beyond reputeLord_Foo has a reputation beyond repute
Got WinXP again ^^
Lord_Foo is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 00:19.


You Rated this Thread: