Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 12-05-2010, 04:35   #1
Grandia
Registered User
 
Join Date: Jul 2005
Location: Dunno yet
Posts: 359
Grandia has a reputation beyond reputeGrandia has a reputation beyond reputeGrandia has a reputation beyond reputeGrandia has a reputation beyond reputeGrandia has a reputation beyond reputeGrandia has a reputation beyond reputeGrandia has a reputation beyond reputeGrandia has a reputation beyond reputeGrandia has a reputation beyond reputeGrandia has a reputation beyond reputeGrandia has a reputation beyond repute
Send a message via ICQ to Grandia Send a message via AIM to Grandia Send a message via MSN to Grandia Send a message via Yahoo to Grandia
Problem to log in !

Hello !
I cannot log into 'Conquer Online 2.0' ... When logging in it continues too say "Logging into Game Server" and nothing else, it doesn't change it doesn't disconnect or back out and said "Failed to Log into Game Server" just continues with "Logging into Game Server" Help Please!!! Thanks a lot!
__________________
~Grandia , done & (maybe) forever

If you collect and help a starving dog, he wont bite u.
That's the main difference between the dog and the Man.

Qui pisse face au vent mouille ses sandales. (french quote)
In english :
Who pisses in front of wind wet his sandals.
Grandia is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 12-06-2010, 04:10   #2
Grandia
Registered User
 
Join Date: Jul 2005
Location: Dunno yet
Posts: 359
Grandia has a reputation beyond reputeGrandia has a reputation beyond reputeGrandia has a reputation beyond reputeGrandia has a reputation beyond reputeGrandia has a reputation beyond reputeGrandia has a reputation beyond reputeGrandia has a reputation beyond reputeGrandia has a reputation beyond reputeGrandia has a reputation beyond reputeGrandia has a reputation beyond reputeGrandia has a reputation beyond repute
Send a message via ICQ to Grandia Send a message via AIM to Grandia Send a message via MSN to Grandia Send a message via Yahoo to Grandia
Ok I tried to reinstall the whole thing, but here is a new problem i get when i try to manual patch ( because the autopatch doesn't work...).
And yes i closed everything before installing the patch

Thanks ^^
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Sans titre.png
Views:	52
Size:	335.2 KB
ID:	140157  
__________________
~Grandia , done & (maybe) forever

If you collect and help a starving dog, he wont bite u.
That's the main difference between the dog and the Man.

Qui pisse face au vent mouille ses sandales. (french quote)
In english :
Who pisses in front of wind wet his sandals.
Grandia is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 12-08-2010, 17:57   #3
Unstable
Since 2003
 
Unstable's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Jamaica
Posts: 8
Unstable is on a distinguished road
...

LoL, I have this same problem, log in when it feels like.
I reinstalled CO, Formatted my PC, Disable the firewall, Not install any anti virus...etc, etc

Only thing works sometimes is logging on just after a fresh restart but trying to log on to a different server first. Cancel Create new char, then log onto my server. Usually works for me after 2 to 3 restarts.... ROFL

More I type, I realise how ridiculous that is to have to go through all that trouble.
Unstable is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 12-09-2010, 05:39   #4
CindyZ
Super Moderator
 
CindyZ's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Conquer
Posts: 7,214
CindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by Grandia View Post
Ok I tried to reinstall the whole thing, but here is a new problem i get when i try to manual patch ( because the autopatch doesn't work...).
And yes i closed everything before installing the patch

Thanks ^^

How about restarting your PC?
__________________
Be patient, efficient and tolerant to all.
Life is not easy.
CindyZ is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 12-15-2010, 11:33   #5
Grandia
Registered User
 
Join Date: Jul 2005
Location: Dunno yet
Posts: 359
Grandia has a reputation beyond reputeGrandia has a reputation beyond reputeGrandia has a reputation beyond reputeGrandia has a reputation beyond reputeGrandia has a reputation beyond reputeGrandia has a reputation beyond reputeGrandia has a reputation beyond reputeGrandia has a reputation beyond reputeGrandia has a reputation beyond reputeGrandia has a reputation beyond reputeGrandia has a reputation beyond repute
Send a message via ICQ to Grandia Send a message via AIM to Grandia Send a message via MSN to Grandia Send a message via Yahoo to Grandia
Quote:
Originally Posted by CindyZ View Post

How about restarting your PC?
lol...
__________________
~Grandia , done & (maybe) forever

If you collect and help a starving dog, he wont bite u.
That's the main difference between the dog and the Man.

Qui pisse face au vent mouille ses sandales. (french quote)
In english :
Who pisses in front of wind wet his sandals.
Grandia is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 15:45.