Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 07-07-2009, 16:36   #1
Zarrashi
Registered User
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 7
Zarrashi is on a distinguished road
Post problems executing skills

i cant get skills to work. the picture is lit up, i have two blades but i still cant use it

in case it matters its not saying i cant use it. it just not working, nothing happens when i click it or right click it or put it in hot list and push corrisponding button

attmpted help is appreciated

Last edited by Zarrashi; 07-07-2009 at 19:21.
Zarrashi is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 07-08-2009, 01:45   #2
CindyZ
Super Moderator
 
CindyZ's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Conquer
Posts: 7,215
CindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by Zarrashi View Post
i cant get skills to work. the picture is lit up, i have two blades but i still cant use it

in case it matters its not saying i cant use it. it just not working, nothing happens when i click it or right click it or put it in hot list and push corrisponding button

attmpted help is appreciated
What kind of skill are you talking about? Fastblade? Please note that some of the skills are passive skills. It will be activated automatically when you are attacking monsters or players.
__________________
Be patient, efficient and tolerant to all.
Life is not easy.
CindyZ is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 07-08-2009, 02:23   #3
Darkcloud.
Banned
 
Join Date: Apr 2008
Location: New Zealand.
Posts: 2,602
Darkcloud. has a reputation beyond reputeDarkcloud. has a reputation beyond reputeDarkcloud. has a reputation beyond reputeDarkcloud. has a reputation beyond reputeDarkcloud. has a reputation beyond reputeDarkcloud. has a reputation beyond reputeDarkcloud. has a reputation beyond reputeDarkcloud. has a reputation beyond reputeDarkcloud. has a reputation beyond reputeDarkcloud. has a reputation beyond reputeDarkcloud. has a reputation beyond repute
Send a message via ICQ to Darkcloud. Send a message via AIM to Darkcloud. Send a message via MSN to Darkcloud. Send a message via Yahoo to Darkcloud.
Quote:
Originally Posted by CindyZ View Post
What kind of skill are you talking about? Fastblade? Please note that some of the skills are passive skills. It will be activated automatically when you are attacking monsters or players.
i think he means he has put them in the f1-f10? and is trying to push them O.O? idk
Darkcloud. is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 07-08-2009, 09:03   #4
Zarrashi
Registered User
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 7
Zarrashi is on a distinguished road
as of the skill i mean any skill. Herculies, twofold Blades in particular. (i have a ninja and a trojan)

as of what i do, i tried putting it in F1-10 boxes, i tried the skill box, i tried the skill tab in the status screen, i tried pretty much everything.

please note that i do not no if im doing it right

Last edited by Zarrashi; 07-08-2009 at 09:05.
Zarrashi is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 07-08-2009, 09:21   #5
eesti555
Registered User
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 19
eesti555 is on a distinguished road
While trying Twofold blades, are You sure you have 2 katanas equipped only??

While hercules, you sure you have 2 weapons of the same type equipped?
eesti555 is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 07-08-2009, 09:24   #6
.:JaK:.
Banned
 
Join Date: Jan 2008
Location: Nowhere
Posts: 2,474
.:JaK:. has a reputation beyond repute.:JaK:. has a reputation beyond repute.:JaK:. has a reputation beyond repute.:JaK:. has a reputation beyond repute.:JaK:. has a reputation beyond repute.:JaK:. has a reputation beyond repute.:JaK:. has a reputation beyond repute.:JaK:. has a reputation beyond repute.:JaK:. has a reputation beyond repute.:JaK:. has a reputation beyond repute.:JaK:. has a reputation beyond repute
Send a message via AIM to .:JaK:.
You have to right click in the area around you for fast blade or herc to work. 2fb works a bit differently.
.:JaK:. is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 07-08-2009, 10:15   #7
Zarrashi
Registered User
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 7
Zarrashi is on a distinguished road
thanks
Zarrashi is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 07-08-2009, 12:16   #8
eeyore
Registered User
 
eeyore's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: the house next to my car
Posts: 8,954
eeyore has a reputation beyond reputeeeyore has a reputation beyond reputeeeyore has a reputation beyond reputeeeyore has a reputation beyond reputeeeyore has a reputation beyond reputeeeyore has a reputation beyond reputeeeyore has a reputation beyond reputeeeyore has a reputation beyond reputeeeyore has a reputation beyond reputeeeyore has a reputation beyond reputeeeyore has a reputation beyond repute
I think the person already figured out the issue but in addition, many skills are stamina based skills so you will need to sit to recharge the stamina (bar between HP and mana) before being able to use those skills if you don't have enough stamina
__________________
Old hosting Company was a ***** so got a new one
http://dem0nix.110mb.com/

If you spend your day worrying about tomorrow, you'll miss the joys that could have been today.

Quote:
Originally Posted by *Sonne*
oh Loosh, I love stroking your...keyboard. It feels so great
Join the lawsuit against TQ for illegal banning of characters!
eeyore is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 07-09-2009, 04:12   #9
CindyZ
Super Moderator
 
CindyZ's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Conquer
Posts: 7,215
CindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond repute
Hope the OP has gotten his problem solved.
__________________
Be patient, efficient and tolerant to all.
Life is not easy.
CindyZ is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 07-14-2009, 19:12   #10
IchiBotHo
Registered User
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5
IchiBotHo has a reputation beyond reputeIchiBotHo has a reputation beyond reputeIchiBotHo has a reputation beyond reputeIchiBotHo has a reputation beyond reputeIchiBotHo has a reputation beyond reputeIchiBotHo has a reputation beyond reputeIchiBotHo has a reputation beyond reputeIchiBotHo has a reputation beyond reputeIchiBotHo has a reputation beyond reputeIchiBotHo has a reputation beyond reputeIchiBotHo has a reputation beyond repute
I am new to this game, have been playing for one week, with an archer, have figured out how to use the fly skill, but can not figure out how to get multi-shot or rapid fire skills to work.
IchiBotHo is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 07-14-2009, 19:32   #11
ExpBall
Registered User
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 799
ExpBall has a reputation beyond reputeExpBall has a reputation beyond reputeExpBall has a reputation beyond reputeExpBall has a reputation beyond reputeExpBall has a reputation beyond reputeExpBall has a reputation beyond reputeExpBall has a reputation beyond reputeExpBall has a reputation beyond reputeExpBall has a reputation beyond reputeExpBall has a reputation beyond reputeExpBall has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by IchiBotHo View Post
I am new to this game, have been playing for one week, with an archer, have figured out how to use the fly skill, but can not figure out how to get multi-shot or rapid fire skills to work.
You have to ready the skill you want to use (just like Diablo the game), and use right click to get the skill to work. RapidFire requires some stamina, so ensure you have enough stamina before using it.
ExpBall is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 07-20-2009, 23:18   #12
CindyZ
Super Moderator
 
CindyZ's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Conquer
Posts: 7,215
CindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond reputeCindyZ has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by IchiBotHo View Post
I am new to this game, have been playing for one week, with an archer, have figured out how to use the fly skill, but can not figure out how to get multi-shot or rapid fire skills to work.
Click the "Skill" box, when the rapidfire and scatter appear, choose one of them, then right click.
__________________
Be patient, efficient and tolerant to all.
Life is not easy.
CindyZ is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 07:14.