Closed Thread
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 03-22-2008, 16:10   #1
Detergent
Registered User
 
Detergent's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 3,515
Detergent has a reputation beyond reputeDetergent has a reputation beyond reputeDetergent has a reputation beyond reputeDetergent has a reputation beyond reputeDetergent has a reputation beyond reputeDetergent has a reputation beyond reputeDetergent has a reputation beyond reputeDetergent has a reputation beyond reputeDetergent has a reputation beyond reputeDetergent has a reputation beyond reputeDetergent has a reputation beyond repute
Is replacing maps illegal?

Okay, after a certain new patch, TQ added some bull**** rocks and trees, flora and fauna to certain areas. Now these additions make my fps go down.

Is there a way to get the old maps back, the ones with less bull**** trees and plants on it, so I can lag less? Or is that illegal?
__________________
[lamb]
Detergent is offline  
Old 03-22-2008, 16:53   #2
Lyrioxal
Purple. ;]
 
Lyrioxal's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Norfolk ;o
Posts: 2,265
Lyrioxal has a reputation beyond reputeLyrioxal has a reputation beyond reputeLyrioxal has a reputation beyond reputeLyrioxal has a reputation beyond reputeLyrioxal has a reputation beyond reputeLyrioxal has a reputation beyond reputeLyrioxal has a reputation beyond reputeLyrioxal has a reputation beyond reputeLyrioxal has a reputation beyond reputeLyrioxal has a reputation beyond reputeLyrioxal has a reputation beyond repute
Send a message via AIM to Lyrioxal Send a message via MSN to Lyrioxal Send a message via Skype™ to Lyrioxal
Quote:
Originally Posted by Detergent View Post
Okay, after a certain new patch, TQ added some bull**** rocks and trees, flora and fauna to certain areas. Now these additions make my fps go down.

Is there a way to get the old maps back, the ones with less bull**** trees and plants on it, so I can lag less? Or is that illegal?

Uh, you could go download an old patch which had map files in it.

I didn't patch after they added everything and I kept getting invalid coordinate jumps until I patched up.

Just close some background programs and hope for the best.
__________________
Faith. 2005-Present.
Codex, <3.

Mains:
[Lyrioxal]:[130-127]:[Trojan-Trojan] - Original - Leveling.
[Lyriox]:[110-130-130]:[Water-Warrior-Trojan] - Leveling
...& many, many more.
Lyrioxal is offline  
Old 03-22-2008, 17:00   #3
shikyo1112
Jesus
 
shikyo1112's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: IN YOUR SISTER'S PANTS
Posts: 834
shikyo1112 has a reputation beyond reputeshikyo1112 has a reputation beyond reputeshikyo1112 has a reputation beyond reputeshikyo1112 has a reputation beyond reputeshikyo1112 has a reputation beyond reputeshikyo1112 has a reputation beyond reputeshikyo1112 has a reputation beyond reputeshikyo1112 has a reputation beyond reputeshikyo1112 has a reputation beyond reputeshikyo1112 has a reputation beyond reputeshikyo1112 has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by Detergent View Post
Okay, after a certain new patch, TQ added some bull**** rocks and trees, flora and fauna to certain areas. Now these additions make my fps go down.

Is there a way to get the old maps back, the ones with less bull**** trees and plants on it, so I can lag less? Or is that illegal?
it is illegal to modify your conquer in anyway. You are supposed to use the fully updated conquer as well. Sorry thats just the way it is
__________________
~Fields~ 130-130-131 ninja>ninja>ninja
LeeAnn 122-130 tro>arch
332,083,016 point(s) total rep
Vote for In god we trust being taken off of the US currency, it violates Separation of Church and State
http://www.msnbc.msn.com/id/10103521/
shikyo1112 is offline  
Old 03-22-2008, 19:23   #4
Himie
Nipah~
 
Himie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Summoner's Rift
Posts: 4,819
Himie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond repute
Send a message via MSN to Himie
that would be stupid to do because you wont see a tree where there is supposed to be one so when you step on it you will get dced with the message "invalid coordinates" so its better to see them instead of getting dced every jump

and yes it is illegal
__________________
SnowWhite Vashti Tro>War 130>103
Moderator for Virgo, FAQ, Meteor, Bugs & Constellations.
I am not Vidster-Hime! moar like angel


MyAnimeList
Himie is offline  
Old 03-22-2008, 22:01   #5
ChaosDealer73
Heh.
 
ChaosDealer73's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Earth... maybe.
Posts: 4,350
ChaosDealer73 has a reputation beyond reputeChaosDealer73 has a reputation beyond reputeChaosDealer73 has a reputation beyond reputeChaosDealer73 has a reputation beyond reputeChaosDealer73 has a reputation beyond reputeChaosDealer73 has a reputation beyond reputeChaosDealer73 has a reputation beyond reputeChaosDealer73 has a reputation beyond reputeChaosDealer73 has a reputation beyond reputeChaosDealer73 has a reputation beyond reputeChaosDealer73 has a reputation beyond repute
It is illegal as it is considered file editing.
__________________
[WEIRDERATOR]
[CLICK THE BULLETS FOR MY SECTIONS]
"The earth is another form of hell, and men are its demons."
ChaosDealer73 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 11:42.