Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 03-27-2018, 12:59   #1
Chuck~Norris
Moonhass
 
Chuck~Norris's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 694
Chuck~Norris has a reputation beyond reputeChuck~Norris has a reputation beyond reputeChuck~Norris has a reputation beyond reputeChuck~Norris has a reputation beyond reputeChuck~Norris has a reputation beyond reputeChuck~Norris has a reputation beyond reputeChuck~Norris has a reputation beyond reputeChuck~Norris has a reputation beyond reputeChuck~Norris has a reputation beyond reputeChuck~Norris has a reputation beyond reputeChuck~Norris has a reputation beyond repute
Will my PC run this game? I wanna return but idk if I can.

I quit playing Conquer nearly a decade ago and I'm thinking of coming back. Will my new rig run it?

Ryzen 7 1800x
EVGA Nvidia gtx 1080
MSI Bazooka B350 MB
16 GB Corsair 3000 mhz DDR4

It runs Minecraft okay but I'm not sure about the powerhouse game with cutting edge graphics that is Conquer online. I don't wanna lag in Bird Island like I used to
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	29064235_1088942357914863_5885710933097272714_o.jpg
Views:	83
Size:	193.3 KB
ID:	151310  
__________________
Whats going on?


Cool story bro
Chuck~Norris is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 03-27-2018, 14:48   #2
Returning
ComServant
 
Returning's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 1,505
Returning has a reputation beyond reputeReturning has a reputation beyond reputeReturning has a reputation beyond reputeReturning has a reputation beyond reputeReturning has a reputation beyond reputeReturning has a reputation beyond reputeReturning has a reputation beyond reputeReturning has a reputation beyond reputeReturning has a reputation beyond reputeReturning has a reputation beyond reputeReturning has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by Chuck~Norris View Post
I quit playing Conquer nearly a decade ago and I'm thinking of coming back. Will my new rig run it?

Ryzen 7 1800x
EVGA Nvidia gtx 1080
MSI Bazooka B350 MB
16 GB Corsair 3000 mhz DDR4

It runs Minecraft okay but I'm not sure about the powerhouse game with cutting edge graphics that is Conquer online. I don't wanna lag in Bird Island like I used to
You should be fine in BI and the old maps. Unfortunately TQ hasn't learned how to make their new maps load the first time. This means you will lag in market/tc/cross server maps until you explore them once on that log in. If you dc you'll have to explore them again and suffer the same unbearable lag.
__________________
We've got a lot done as a community. Thanks to everyone who has participated in one way or another. See what still needs to be done and contact your GM about fixing these issues:
http://bbs.co.99.com/showthread.php?t=767300

Check out my conquer wikia it's a work in progress and details the pros and cons of builds etc! Soon it will be a database of knowledge for new and old players alike! Conquer Online Wikia
Returning is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 03-27-2018, 15:53   #3
Smaehtin
Scientist
 
Smaehtin's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 1,166
Smaehtin has a reputation beyond reputeSmaehtin has a reputation beyond reputeSmaehtin has a reputation beyond reputeSmaehtin has a reputation beyond reputeSmaehtin has a reputation beyond reputeSmaehtin has a reputation beyond reputeSmaehtin has a reputation beyond reputeSmaehtin has a reputation beyond reputeSmaehtin has a reputation beyond reputeSmaehtin has a reputation beyond reputeSmaehtin has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by returning View Post
unfortunately tq hasn't learned how to make their new maps load the first time. This means you will lag in market/tc/cross server maps until you explore them once on that log in. If you dc you'll have to explore them again and suffer the same unbearable lag.
Just get an SSD. Even better yet, uninstall the game.
__________________
Computer scientist

Quote:
Originally Posted by elmo3zeb
I'm a professional hacker and coder
Quote:
Originally Posted by squidgemelent View Post
packet spam is defined by the fact it comes from a single source
Smaehtin is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 03-27-2018, 17:36   #4
Returning
ComServant
 
Returning's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 1,505
Returning has a reputation beyond reputeReturning has a reputation beyond reputeReturning has a reputation beyond reputeReturning has a reputation beyond reputeReturning has a reputation beyond reputeReturning has a reputation beyond reputeReturning has a reputation beyond reputeReturning has a reputation beyond reputeReturning has a reputation beyond reputeReturning has a reputation beyond reputeReturning has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by Smaehtin View Post
Just get an SSD. Even better yet, uninstall the game.
I don't have SSD's but friends who do have same problems, I've got WD velociraptor hd's tho and same problems here. I can run any other game high af settings it's how tq programed this **** lol
__________________
We've got a lot done as a community. Thanks to everyone who has participated in one way or another. See what still needs to be done and contact your GM about fixing these issues:
http://bbs.co.99.com/showthread.php?t=767300

Check out my conquer wikia it's a work in progress and details the pros and cons of builds etc! Soon it will be a database of knowledge for new and old players alike! Conquer Online Wikia
Returning is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 03-28-2018, 23:48   #5
AhmedinAlirazin
Registered User
 
AhmedinAlirazin's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 37
AhmedinAlirazin has a reputation beyond reputeAhmedinAlirazin has a reputation beyond reputeAhmedinAlirazin has a reputation beyond reputeAhmedinAlirazin has a reputation beyond reputeAhmedinAlirazin has a reputation beyond reputeAhmedinAlirazin has a reputation beyond reputeAhmedinAlirazin has a reputation beyond reputeAhmedinAlirazin has a reputation beyond reputeAhmedinAlirazin has a reputation beyond reputeAhmedinAlirazin has a reputation beyond reputeAhmedinAlirazin has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by Chuck~Norris View Post
I quit playing Conquer nearly a decade ago and I'm thinking of coming back. Will my new rig run it?

Ryzen 7 1800x
EVGA Nvidia gtx 1080
MSI Bazooka B350 MB
16 GB Corsair 3000 mhz DDR4

It runs Minecraft okay but I'm not sure about the powerhouse game with cutting edge graphics that is Conquer online. I don't wanna lag in Bird Island like I used to
You wiL HeV ThE OcasioNal SpikE ThEre AnD ThErE BaT OveRaL U ShOuLd Be FiNe On LoW SpeCS 800x600 ReasOluTiOn. NoT GuArAnte 60 FpS ThoUgH meIbe 30 maX 35-6.

I hEv 50 FpS On MeD 1024 BaT My HaV 4 TiTaNs.
__________________
A StuPiD PeRsOn LaUgHS ThReE TiMeS At A JoKe; OnCe WhEn EvEryOnE ElSe Is LaUgHinG, A SeCoNd TiMe WhEn He ActUaLlY GeTs ThE JokE, AnD A ThiRD TiMe WhEn He ReAlIzEs HE WaS LaUgHiNg WiThOuT GEtTinG ThE JoKe At FiRsT.




TrAsT MiI Ai KnOw BeTtAR
AhmedinAlirazin is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 03-29-2018, 00:48   #6
~AEnur~
Constantin
 
~AEnur~'s Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 313
~AEnur~ has a reputation beyond repute~AEnur~ has a reputation beyond repute~AEnur~ has a reputation beyond repute~AEnur~ has a reputation beyond repute~AEnur~ has a reputation beyond repute~AEnur~ has a reputation beyond repute~AEnur~ has a reputation beyond repute~AEnur~ has a reputation beyond repute~AEnur~ has a reputation beyond repute~AEnur~ has a reputation beyond repute~AEnur~ has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by Chuck~Norris View Post
I quit playing Conquer nearly a decade ago and I'm thinking of coming back. Will my new rig run it?

Ryzen 7 1800x
EVGA Nvidia gtx 1080
MSI Bazooka B350 MB
16 GB Corsair 3000 mhz DDR4

It runs Minecraft okay but I'm not sure about the powerhouse game with cutting edge graphics that is Conquer online. I don't wanna lag in Bird Island like I used to
Trolling much?
__________________
Insanity is only a state of mind

--------------------------------------------------------
~AEnur~ is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 03-30-2018, 17:11   #7
xBittersweet
Registered User
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 69
xBittersweet is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Returning View Post
You should be fine in BI and the old maps. Unfortunately TQ hasn't learned how to make their new maps load the first time. This means you will lag in market/tc/cross server maps until you explore them once on that log in. If you dc you'll have to explore them again and suffer the same unbearable lag.
and here i thought i were the only one who got this issue , but friend of mine who just bought new pc doesn't have this issue , any idea why ?
xBittersweet is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 03-30-2018, 21:45   #8
Returning
ComServant
 
Returning's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 1,505
Returning has a reputation beyond reputeReturning has a reputation beyond reputeReturning has a reputation beyond reputeReturning has a reputation beyond reputeReturning has a reputation beyond reputeReturning has a reputation beyond reputeReturning has a reputation beyond reputeReturning has a reputation beyond reputeReturning has a reputation beyond reputeReturning has a reputation beyond reputeReturning has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by xBittersweet View Post
and here i thought i were the only one who got this issue , but friend of mine who just bought new pc doesn't have this issue , any idea why ?
Not sure, pretty much everyone I know has this issue. I run Black Desert Online on pretty much maxed settings with not nearly as big as an issue as I get on the new maps on CO.
__________________
We've got a lot done as a community. Thanks to everyone who has participated in one way or another. See what still needs to be done and contact your GM about fixing these issues:
http://bbs.co.99.com/showthread.php?t=767300

Check out my conquer wikia it's a work in progress and details the pros and cons of builds etc! Soon it will be a database of knowledge for new and old players alike! Conquer Online Wikia
Returning is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 03-31-2018, 07:05   #9
zabegan35
Polat
 
zabegan35's Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Location: Macedonia
Posts: 69
zabegan35 is on a distinguished road
do you troll us?
anyway, i would better do uninstall thi ****. You will same thing everyday and dealing with arab****s
zabegan35 is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 03-31-2018, 09:45   #10
trunks006
ZAINIE PIE
 
trunks006's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Somewhere in Canada
Posts: 19,095
trunks006 has a reputation beyond reputetrunks006 has a reputation beyond reputetrunks006 has a reputation beyond reputetrunks006 has a reputation beyond reputetrunks006 has a reputation beyond reputetrunks006 has a reputation beyond reputetrunks006 has a reputation beyond reputetrunks006 has a reputation beyond reputetrunks006 has a reputation beyond reputetrunks006 has a reputation beyond reputetrunks006 has a reputation beyond repute
Send a message via AIM to trunks006
Quote:
Originally Posted by ~AEnur~ View Post
Trolling much?
CO has been notoriously unoptimized since day1
__________________
Patron Saint of Community and Off Topic

[Friend]Taunt speaks to Taggerung: what colour is your nipples?[21:54]
[Friend]Taggerung speaks to Taunt: wow.[21:55]
[Friend]Taunt speaks to Taggerung: what u got saggy ones[21:55]


Quote:
Originally Posted by Promethean View Post
Next thing you know, you're driving out to a remote site with a dead hooker in the boot of your car, a tourniquet still wrapped around your left arm and a shotgun with only one cartridge on the front seat.
trunks006 is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 04-01-2018, 11:29   #11
Chuck~Norris
Moonhass
 
Chuck~Norris's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 694
Chuck~Norris has a reputation beyond reputeChuck~Norris has a reputation beyond reputeChuck~Norris has a reputation beyond reputeChuck~Norris has a reputation beyond reputeChuck~Norris has a reputation beyond reputeChuck~Norris has a reputation beyond reputeChuck~Norris has a reputation beyond reputeChuck~Norris has a reputation beyond reputeChuck~Norris has a reputation beyond reputeChuck~Norris has a reputation beyond reputeChuck~Norris has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by trunks006 View Post
CO has been notoriously unoptimized since day1
so so true.
__________________
Whats going on?


Cool story bro
Chuck~Norris is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 04-06-2018, 08:16   #12
LightSword
Psycho
 
LightSword's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: England
Posts: 1,857
LightSword has a reputation beyond reputeLightSword has a reputation beyond reputeLightSword has a reputation beyond reputeLightSword has a reputation beyond reputeLightSword has a reputation beyond reputeLightSword has a reputation beyond reputeLightSword has a reputation beyond reputeLightSword has a reputation beyond reputeLightSword has a reputation beyond reputeLightSword has a reputation beyond reputeLightSword has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by Chuck~Norris View Post
so so true.
No Sorry mate. Without adblocker for conquer it's all just Poker popups, BR BR BR BR and HUEHUEHUEHUE.
__________________
CURRENTLY PLAYING:PUBG / Final Fantasy 14 @ Louisoix - 70 RDM


Tiger - 2006 RIP.

LightSword - 132 2nd RB Trojan

The Legendary CrimsonBlade Crew

Quote:
Originally Posted by Rxin View Post
About this issue, it is true that players can change equipment after they enter the PK map. But please be noted that the reward is quite different in differnt groups, if you choose to go to lower BP group, you won't get as good reward as higher BP group.
Quote:
Originally Posted by nacitar View Post
Aimbot with herc? Crack much?
LightSword is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 23:44.