Reply
 
Thread Tools Rating: Thread Rating: 75 votes, 5.00 average. Display Modes
Old 12-28-2009, 15:25   #61
Himie
Nipah~
 
Himie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Summoner's Rift
Posts: 4,830
Himie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond repute
Send a message via MSN to Himie
Quote:
Originally Posted by buttwhoop123 View Post
Having trouble with the direct X problem
my drivers all up to date so not sure what the problem is, here is the buglog

dx error. please check your video card driver. -- Mon Dec 28 15:01:23 2009
ReleaseVer:E:\CQ2ClientCn-21.0.6 MsgVer:124, FileTime:2009/10/21,22:39==(C3_CORE_DLL.dll 00009982:0)
Can you post a dxdiag report

Start menu> type dxdiag> enter> save information
__________________
SnowWhite Vashti Tro>War 130>103
Moderator for Virgo, FAQ, Meteor, Bugs & Constellations.
I am not Vidster-Hime! moar like angel


MyAnimeList
Himie is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 12-28-2009, 15:55   #62
lilxjoanna
Registered User
 
lilxjoanna's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: In far, FAR away land...
Posts: 756
lilxjoanna has a reputation beyond reputelilxjoanna has a reputation beyond reputelilxjoanna has a reputation beyond reputelilxjoanna has a reputation beyond reputelilxjoanna has a reputation beyond reputelilxjoanna has a reputation beyond reputelilxjoanna has a reputation beyond reputelilxjoanna has a reputation beyond reputelilxjoanna has a reputation beyond reputelilxjoanna has a reputation beyond reputelilxjoanna has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by 33>Owned<33 View Post
everything works fine for me until i type in my Id and Pass then it loads all the way to "Creating Maps" then it just closes...Can sum1 tell me how to fix this??
I have the same problem also, but closes till it says "log into the game"
__________________
lilxjoanna 125-130-132 (tro-tro-tro) RETIRED
kIwI 110-130-131 (wat-fire-fire) 248 potency RETIRED
dlindgirl 130-130-131 (war-war-tro) 315 potency fixed nix RETIRED


Conquer, the game you just can't ever win -- unless you buy dbs.
lilxjoanna is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 01-02-2010, 23:19   #63
Grimlock
Registered User
 
Grimlock's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 20
Grimlock is on a distinguished road
I have Windows 7 home premium 32-bit and i have 0 to 4 fps right now and the song when it loads up cuts in and out at the tine it is logging to the game sever can any one help me
Grimlock is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 01-03-2010, 00:17   #64
Natoru
SirDidymus
 
Natoru's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Brisbane, Australia
Posts: 243
Natoru has a reputation beyond reputeNatoru has a reputation beyond reputeNatoru has a reputation beyond reputeNatoru has a reputation beyond reputeNatoru has a reputation beyond reputeNatoru has a reputation beyond reputeNatoru has a reputation beyond reputeNatoru has a reputation beyond reputeNatoru has a reputation beyond reputeNatoru has a reputation beyond reputeNatoru has a reputation beyond repute
Send a message via MSN to Natoru
Quote:
Originally Posted by Grimlock View Post
I have Windows 7 home premium 32-bit and i have 0 to 4 fps right now and the song when it loads up cuts in and out at the tine it is logging to the game sever can any one help me
Make sure Compatibility mode is turned off.
__________________
Dark Server -
Genežis - Fire-Fire-Fire
Natoru is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 01-03-2010, 10:43   #65
Grimlock
Registered User
 
Grimlock's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 20
Grimlock is on a distinguished road
i could not find it
Grimlock is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 01-04-2010, 13:45   #66
lilxjoanna
Registered User
 
lilxjoanna's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: In far, FAR away land...
Posts: 756
lilxjoanna has a reputation beyond reputelilxjoanna has a reputation beyond reputelilxjoanna has a reputation beyond reputelilxjoanna has a reputation beyond reputelilxjoanna has a reputation beyond reputelilxjoanna has a reputation beyond reputelilxjoanna has a reputation beyond reputelilxjoanna has a reputation beyond reputelilxjoanna has a reputation beyond reputelilxjoanna has a reputation beyond reputelilxjoanna has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by Grimlock View Post
i could not find it
I managed to get my CO client working again.

You need to right click with your mouse to get to the compatibility mode.
__________________
lilxjoanna 125-130-132 (tro-tro-tro) RETIRED
kIwI 110-130-131 (wat-fire-fire) 248 potency RETIRED
dlindgirl 130-130-131 (war-war-tro) 315 potency fixed nix RETIRED


Conquer, the game you just can't ever win -- unless you buy dbs.
lilxjoanna is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 01-04-2010, 20:12   #67
CBRN
banned
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 3
CBRN is on a distinguished road
anyone has unstable high pings with windows 7?
CBRN is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 01-05-2010, 03:22   #68
Endet
You think?
 
Endet's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: On the long long road to home..
Posts: 3,147
Endet has a reputation beyond reputeEndet has a reputation beyond reputeEndet has a reputation beyond reputeEndet has a reputation beyond reputeEndet has a reputation beyond reputeEndet has a reputation beyond reputeEndet has a reputation beyond reputeEndet has a reputation beyond reputeEndet has a reputation beyond reputeEndet has a reputation beyond reputeEndet has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by CBRN View Post
anyone has unstable high pings with windows 7?
I had at start. It's couse of the ip6v protocol, it's guite easy to turn off and, atleast for me, stabled the pings.
__________________
Gernoil, Sapphire/Emerald, 2nd RB Warrior[|||||||||||||] lvl 130 Noobeh
Click for my xfire broadcast page
Endet is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 01-05-2010, 16:48   #69
CBRN
banned
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 3
CBRN is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Endet View Post
I had at start. It's couse of the ip6v protocol, it's guite easy to turn off and, atleast for me, stabled the pings.
i tried turning it off, but it just cut all the internet connection.
CBRN is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 01-07-2010, 10:11   #70
buttwhoop123
Registered User
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 14
buttwhoop123 is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by Himie View Post
Can you post a dxdiag report

Start menu> type dxdiag> enter> save information
Here it is, conquer worked on xp but when I upgrade it has stopped working


------------------
System Information
------------------
Time of this report: 1/7/2010, 11:08:34
Machine name: BOYS-PC
Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_rtm.090713-1255)
Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: HP Pavilion 061
System Model: PJ509AA-ABA A720N
BIOS: Rev. 3.10
Processor: AMD Athlon(tm) XP 3200+, ~2.2GHz
Memory: 1536MB RAM
Available OS Memory: 1472MB RAM
Page File: 728MB used, 2214MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 11
DX Setup Parameters: Not found
User DPI Setting: Using System DPI
System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
DWM DPI Scaling: Disabled
DxDiag Version: 6.01.7600.16385 32bit Unicode

------------
DxDiag Notes
------------
Display Tab 1: No problems found.
Sound Tab 1: No problems found.
Sound Tab 2: No problems found.
Input Tab: No problems found.

--------------------
DirectX Debug Levels
--------------------
Direct3D: 0/4 (retail)
DirectDraw: 0/4 (retail)
DirectInput: 0/5 (retail)
DirectMusic: 0/5 (retail)
DirectPlay: 0/9 (retail)
DirectSound: 0/5 (retail)
DirectShow: 0/6 (retail)

---------------
Display Devices
---------------
Card name: Standard VGA Graphics Adapter
Manufacturer: (Standard display types)
Chip type: VIA KM400


DAC type: 8 bit
Device Key: Enum\PCI\VEN_1106&DEV_7205&SUBSYS_81181043&REV_01
Display Memory: n/a
Dedicated Memory: n/a
Shared Memory: n/a
Current Mode: 1024 x 768 (32 bit) (1Hz)
Monitor Name: Generic PnP Monitor
Monitor Model:
Monitor Id:
Native Mode:
Output Type:
Driver Name: vga
Driver File Version: 6.01.7600.16385 (English)
Driver Version: 6.1.7600.16385
DDI Version: unknown
Driver Model: unknown
Driver Attributes: Final Retail
Driver Date/Size: 7/13/2009 17:25:51, 10752 bytes
WHQL Logo'd: Yes
WHQL Date Stamp:
Device Identifier: {D7B71FE6-3145-11CF-F233-A8BCAFC2CB35}
Vendor ID: 0x1106
Device ID: 0x7205
SubSys ID: 0x81181043
Revision ID: 0x0001
Driver Strong Name: Unknown
Rank Of Driver: Unknown
Video Accel:
Deinterlace Caps: n/a
D3D9 Overlay: n/a
DXVA-HD: n/a
DDraw Status: Not Available
D3D Status: Not Available
AGP Status: Not Available
buttwhoop123 is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 01-07-2010, 12:36   #71
Himie
Nipah~
 
Himie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Summoner's Rift
Posts: 4,830
Himie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond reputeHimie has a reputation beyond repute
Send a message via MSN to Himie
Quote:
Originally Posted by buttwhoop123 View Post
Here it is, conquer worked on xp but when I upgrade it has stopped working


------------------
System Information
------------------
Time of this report: 1/7/2010, 11:08:34
Machine name: BOYS-PC
Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_rtm.090713-1255)
Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: HP Pavilion 061
System Model: PJ509AA-ABA A720N
BIOS: Rev. 3.10
Processor: AMD Athlon(tm) XP 3200+, ~2.2GHz
Memory: 1536MB RAM
Available OS Memory: 1472MB RAM
Page File: 728MB used, 2214MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 11
DX Setup Parameters: Not found
User DPI Setting: Using System DPI
System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
DWM DPI Scaling: Disabled
DxDiag Version: 6.01.7600.16385 32bit Unicode

------------
DxDiag Notes
------------
Display Tab 1: No problems found.
Sound Tab 1: No problems found.
Sound Tab 2: No problems found.
Input Tab: No problems found.

--------------------
DirectX Debug Levels
--------------------
Direct3D: 0/4 (retail)
DirectDraw: 0/4 (retail)
DirectInput: 0/5 (retail)
DirectMusic: 0/5 (retail)
DirectPlay: 0/9 (retail)
DirectSound: 0/5 (retail)
DirectShow: 0/6 (retail)

---------------
Display Devices
---------------
Card name: Standard VGA Graphics Adapter
Manufacturer: (Standard display types)
Chip type: VIA KM400


DAC type: 8 bit
Device Key: Enum\PCI\VEN_1106&DEV_7205&SUBSYS_81181043&REV_01
Display Memory: n/a
Dedicated Memory: n/a
Shared Memory: n/a
Current Mode: 1024 x 768 (32 bit) (1Hz)
Monitor Name: Generic PnP Monitor
Monitor Model:
Monitor Id:
Native Mode:
Output Type:
Driver Name: vga
Driver File Version: 6.01.7600.16385 (English)
Driver Version: 6.1.7600.16385
DDI Version: unknown
Driver Model: unknown
Driver Attributes: Final Retail
Driver Date/Size: 7/13/2009 17:25:51, 10752 bytes
WHQL Logo'd: Yes
WHQL Date Stamp:
Device Identifier: {D7B71FE6-3145-11CF-F233-A8BCAFC2CB35}
Vendor ID: 0x1106
Device ID: 0x7205
SubSys ID: 0x81181043
Revision ID: 0x0001
Driver Strong Name: Unknown
Rank Of Driver: Unknown
Video Accel:
Deinterlace Caps: n/a
D3D9 Overlay: n/a
DXVA-HD: n/a
DDraw Status: Not Available
D3D Status: Not Available
AGP Status: Not Available
Normal upgrading problem your XP video driver wont work with 7 so windows disabled it you need to install the newest driver for windows 7 try looking in hp's website
__________________
SnowWhite Vashti Tro>War 130>103
Moderator for Virgo, FAQ, Meteor, Bugs & Constellations.
I am not Vidster-Hime! moar like angel


MyAnimeList
Himie is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 01-07-2010, 17:20   #72
SanoSuKe
专业水平
 
SanoSuKe's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 2,587
SanoSuKe has a reputation beyond reputeSanoSuKe has a reputation beyond reputeSanoSuKe has a reputation beyond reputeSanoSuKe has a reputation beyond reputeSanoSuKe has a reputation beyond reputeSanoSuKe has a reputation beyond reputeSanoSuKe has a reputation beyond reputeSanoSuKe has a reputation beyond reputeSanoSuKe has a reputation beyond reputeSanoSuKe has a reputation beyond reputeSanoSuKe has a reputation beyond repute
Disabling F1,F2,F3, Etc Hotkeys in Windows 7 Enterprise

anyone figured this out?
SanoSuKe is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 01-08-2010, 23:51   #73
buttwhoop123
Registered User
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 14
buttwhoop123 is an unknown quantity at this point
Well I found out the graphics card but the installs for it (via s3g unichrome pro igp driver) are not working and yes I unistalled and was in safe mode. On the hp site their is no update for windows 7 for my tower will have to quit if I cant figure this out. I ran it on xp fine not sure why it cant work on 7

Last edited by buttwhoop123; 01-08-2010 at 23:54.
buttwhoop123 is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 01-15-2010, 22:03   #74
ChaoticArcher
~|KhAoS|~
 
ChaoticArcher's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Canada
Posts: 3,393
ChaoticArcher has a reputation beyond reputeChaoticArcher has a reputation beyond reputeChaoticArcher has a reputation beyond reputeChaoticArcher has a reputation beyond reputeChaoticArcher has a reputation beyond reputeChaoticArcher has a reputation beyond reputeChaoticArcher has a reputation beyond reputeChaoticArcher has a reputation beyond reputeChaoticArcher has a reputation beyond reputeChaoticArcher has a reputation beyond reputeChaoticArcher has a reputation beyond repute
my ping is insanely high..used to run with 100 now its 1k or more..whats this ip6v?

would be much easyer if tq would update their damn game i bet the CID guys could fix it in less then an hour haha
__________________
Always a Sapphire player at heart.
~|KhAoS|~
Water-Warrior-Ninja 140 385bp(RETIRED PERMANENTLY as of Wings update fall 2015)
Started here:
https://www.youtube.com/watch?v=Mg_h_Htr3fc
Now we here
https://www.youtube.com/watch?v=11CBUaS-qoI egys gonna egg

S>26 EndlessDance garments on snowfall or championsEU server with +2 CS and +2 IMMUNITY expires 30days.
over 2 years of uber immunity or an ace up your sleeve when you need to win that big tourny. PM for details.
ChaoticArcher is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 01-16-2010, 17:04   #75
eikichi59
Registered User
 
eikichi59's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 1
eikichi59 is on a distinguished road
Hi , I'm new on this forum , and i just came for a question , i asked it on the french forum of Co (i'm french) but nobody answer me and i saw that you made a great guid for windows 7 , but a problem still for me :

I made all what you say , but the windows closed without error message , i chane the comptability (i have Win7 32bits prenium edition)
But i saw that the animation before the home page were realy faster than the normal speed of their.

Exemple , the bird on the background fly realy fast , do you understand ?

So thanks a lot and sorry for my bad english (, i think )

Edit : Ok try with other solution ans now it works , but an other problem came , i've ~08 fps when i'm next to mobs ,:S

It's unplayable.

Thx

Last edited by eikichi59; 01-17-2010 at 13:35.
eikichi59 is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:15.


You Rated this Thread: