View Poll Results: on/off login music button
yes 4 66.67%
no 2 33.33%
Voters: 6. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 12-02-2011, 21:16   #1
Tofi
Registered User
 
Tofi's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 187
Tofi has a reputation beyond reputeTofi has a reputation beyond reputeTofi has a reputation beyond reputeTofi has a reputation beyond reputeTofi has a reputation beyond reputeTofi has a reputation beyond reputeTofi has a reputation beyond reputeTofi has a reputation beyond reputeTofi has a reputation beyond reputeTofi has a reputation beyond reputeTofi has a reputation beyond repute
on/off login music

We need a button to turn login music off and have it off by default
Tofi is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 12-02-2011, 21:22   #2
MyThirdAccount
Banned
 
Join Date: Jan 2011
Location: New York
Posts: 10,142
MyThirdAccount has a reputation beyond reputeMyThirdAccount has a reputation beyond reputeMyThirdAccount has a reputation beyond reputeMyThirdAccount has a reputation beyond reputeMyThirdAccount has a reputation beyond reputeMyThirdAccount has a reputation beyond reputeMyThirdAccount has a reputation beyond reputeMyThirdAccount has a reputation beyond reputeMyThirdAccount has a reputation beyond reputeMyThirdAccount has a reputation beyond reputeMyThirdAccount has a reputation beyond repute
Bud...There's another way. Open CO like you normally do. Then, go to your sound thingy on the bottom right. Click on the option that says mixer. Look at the one that looks like CO and drag it all the way down. Problem solved.
MyThirdAccount is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 12-02-2011, 21:42   #3
Skald
Joker
 
Skald's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Poland
Posts: 126
Skald is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by MyThirdAccount View Post
Bud...There's another way. Open CO like you normally do. Then, go to your sound thingy on the bottom right. Click on the option that says mixer. Look at the one that looks like CO and drag it all the way down. Problem solved.
There is no Mixer before Windows 7. But it is the best way truly
__________________
"I love talking about nothing. It is the only thing I know anything about."
Oscar Fingal O'Flahertie Wills Wilde
Skald is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Old 12-03-2011, 00:50   #4
Tofi
Registered User
 
Tofi's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 187
Tofi has a reputation beyond reputeTofi has a reputation beyond reputeTofi has a reputation beyond reputeTofi has a reputation beyond reputeTofi has a reputation beyond reputeTofi has a reputation beyond reputeTofi has a reputation beyond reputeTofi has a reputation beyond reputeTofi has a reputation beyond reputeTofi has a reputation beyond reputeTofi has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by MyThirdAccount View Post
Bud...There's another way. Open CO like you normally do. Then, go to your sound thingy on the bottom right. Click on the option that says mixer. Look at the one that looks like CO and drag it all the way down. Problem solved.
thanks, but i'm using classic win - XP, i like it more and pc doesn't support 7 properly.. 5 years old
Tofi is offline   Reply With Quote Share with Facebook
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 04:59.