View Single Post
Old 06-29-2009, 11:40   #25
Doc.ackerson
Community's Choice
 
Doc.ackerson's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 9,547
Doc.ackerson has a reputation beyond reputeDoc.ackerson has a reputation beyond reputeDoc.ackerson has a reputation beyond reputeDoc.ackerson has a reputation beyond reputeDoc.ackerson has a reputation beyond reputeDoc.ackerson has a reputation beyond reputeDoc.ackerson has a reputation beyond reputeDoc.ackerson has a reputation beyond reputeDoc.ackerson has a reputation beyond reputeDoc.ackerson has a reputation beyond reputeDoc.ackerson has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by StayPuffCBW View Post
My client crashes when i am in the training grounds. My Windows XP will come up with a error report asking me to either send the error report or don't send the error report. It will also come up with the error report when i exit my client, which is wierd. My browser would usually come up with the conquer online site exit client page but since this error report pops up when i exit my client, the site won't pop up at all. My client never crashes anytime else. I disabled the ctfmon.exe and isnt no where to be found in my processes when this happens. I run conquer at 38/39 frames per second with usually 100-400 ping regularly, so it can't be due to lag or whatever...

Any suggestions would greatly be appreciated.

Thanks.
this is the memory leak probably

look in Bugs, it is stickied

http://bbs.co.91.com/showthread.php?t=625404

TQ has known of this for 6 weeks and will not fix it.

Last edited by Doc.ackerson; 06-29-2009 at 11:46.
Doc.ackerson is offline   Reply With Quote Share with Facebook