Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: xanthegreat
Forum: FAQ(Trouble Shooting) 09-27-2009, 16:45
Replies: 148
Views: 149,615
Posted By xanthegreat
5157-5171 was the only patch ive applied right...

5157-5171 was the only patch ive applied right after installing

pd; reinstalling, hoping its not necesary to re dl xD
all compatibilities are turned off

pd2: i havent turned off aero or any of...
Forum: FAQ(Trouble Shooting) 09-27-2009, 13:20
Replies: 148
Views: 149,615
Posted By xanthegreat
there you go :/

Invalid c3.wdb FileID! -- Sun Sep 27 13:43:04 2009
Game DB Pack Update Failed! -- Sun Sep 27 13:43:04 2009
ReleaseVer:E:\CQ2ClientRelease-18.26.10 MsgVer:124 , FileVer:2009.105.0.124,...
Forum: FAQ(Trouble Shooting) 09-27-2009, 12:51
Replies: 148
Views: 149,615
Posted By xanthegreat
new problem

i did everything, updated video card driver, downloaded latest client and the latest patch, now when i try to run CO it just closes without any error, i tryed that insurgent thing and it doesnt show...
Forum: FAQ(Trouble Shooting) 09-27-2009, 09:52
Replies: 148
Views: 149,615
Posted By xanthegreat
Wink downloading that stuff right now

thank you for your help...CO is just a copy i grabbed from my old pc, it was already installed and i just put it in my flashdrive to copy it to the new computer... that might be the problem, lets see...
Forum: FAQ(Trouble Shooting) 09-26-2009, 23:43
Replies: 148
Views: 149,615
Posted By xanthegreat
Unhappy i have tryed all you said

when i start conquer it shows an empty server list but my game id is still there, i imput my password and the bar loads, when i enter the game everything but the buttons is black, i cant see any 2d...
Forum: FAQ(Trouble Shooting) 07-24-2008, 11:15
Replies: 3
Views: 376
Posted By xanthegreat
already did, downloaded latest video card's...

already did, downloaded latest video card's drivers from HIS site and latest directx9c from www.filehippo.com

Problem persists.
Forum: FAQ(Trouble Shooting) 07-24-2008, 07:05
Replies: 3
Views: 376
Posted By xanthegreat
Unhappy Conquer screwed after patch 5035

it happened with the new patch, when i first tryed to login after the patch everything ran smooth till i get to imput my acc's data and clic enter, the blue bar loads normally, but when it goes into...
Showing results 1 to 7 of 7

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 06:38.