Conquer Online Forum - Free Kung Fu MMORPG

Conquer Online Forum - Free Kung Fu MMORPG (http://bbs.co.99.com/index.php)
-   Bugs (http://bbs.co.99.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   the game not work (http://bbs.co.99.com/showthread.php?t=737616)

x-ghost 04-02-2013 03:58

the game not work
 
the game stopped working after the latest patch 5716


it appear for me it is trojan and the game not working any more :mad:

jedarm 04-02-2013 09:21

stopped working to me too
my antivirus says trojan or something

TQAnp.dll is deleted by my antivirus

thehempknight 04-02-2013 10:59

And as has been said many times, false positives are nothing new. There is no reason to worry, and you can continue installation without problem.

jedarm 04-02-2013 11:13

Yes i know, and i can play when i disable the antivirus protection, but its not safe.

thehempknight 04-02-2013 12:16

Actually, it is. If there was a legitimate problem, we would be addressing it.

Ncnotorious 04-03-2013 07:55

Quote:

Originally Posted by thehempknight (Post 11787880)
Actually, it is. If there was a legitimate problem, we would be addressing it.

There IS a legitimate problem and you SHOULD address it. Same thing happened to me.

The game autopatches well but the client itself does not load which makes me think it is the conquer.exe file. If i blacknull that file i get the error message that "TQAnp.dll" is missing. Note that all of this only occurred after the newest patch as I was running and using both CO and my antivirus.

Btw what kind of retarded customer service is that to just dismiss the problem without even looking into it. This is exactly the reason why your game wont grow as other games do even after 9yrs or however long you're trying to celebrate atm.

SilverTejp 04-03-2013 09:06

Startup issues after patch 2013-04-02
 
After the patch most ppl (not all i guess cause theres always exceptions) cant start the client, TQAnp.dll gets deleted by both Norton antivirus and Eset NOD32 antivirus and it say its a version of "Win32/Packed.VMProtect.AAN trojan".
Atleast for me with Eset, but a friend with norton have same issue so i assume its same thing there, Most likely all antivirus programs do the same thing but those 2 are the only ones i can say for sure do this.

dr00py 04-03-2013 11:47

Quote:

Originally Posted by thehempknight (Post 11787874)
And as has been said many times, false positives are nothing new. There is no reason to worry, and you can continue installation without problem.

Quote:

Originally Posted by thehempknight (Post 11787880)
Actually, it is. If there was a legitimate problem, we would be addressing it.

May that be a false positive report you can't expect people to close their security protection application and to be vulnerable to other threats just to play Conquer.

It's not the users fault that TQ can't make a proper file that wont raise flags with security protection application.

PoisonBlood 04-04-2013 00:16

This needs to be fixed...having to disable antivirus and restoring the file from quarantine everytime is rediculous and not safe. Never had this problem before, until this last patch, I have had the same antivirus for a while NOD32.
Yes this IS a problem and it SHOULD be "addressed".

x-ghost 04-04-2013 02:18

i deactivate my antivirus , work ,but after my laptop restarting couse that stupied trojan , if u want to give game give it clear not , to put spam in our computers , many people pay for this game , is that who deserve it to spam our computers , this make me mad :D


All times are GMT -7. The time now is 03:02.