Conquer Online Forum - Free Kung Fu MMORPG

Conquer Online Forum - Free Kung Fu MMORPG (http://bbs.co.99.com/index.php)
-   CO: Mac Edition (http://bbs.co.99.com/forumdisplay.php?f=347)
-   -   Mac Client Release: Bug Reporting (http://bbs.co.99.com/showthread.php?t=716599)

weaverbeaver30 04-09-2011 21:40

no item
 
it said i recieved a 'la pack' but nothing was in my inventory. no other complaints :)

Teclis 04-10-2011 08:47

Quote:

Originally Posted by Nicknac425 (Post 11511493)
I dont think it will, but its worth a try. Let us know what happens.

No, it doesn't work >.> You need to have Snow Leopard, and I'm running Leopard (10.5.8).

Snow Leopard is priced at $29. I could go buy it to upgrade my computer... =/

Nicknac425 04-10-2011 09:07

is snow leopard a different os? If so, then its alot cheaper than going from windows vista to windows 7... price tag of $200...

iorndorff 04-10-2011 10:12

Quote:

Originally Posted by Nicknac425 (Post 11511636)
so it doesnt mess with the dock at all? And is the dock covering the game up?

1. Correct it does not mess with the dock.
2. Yes the dock covers up the game. Typically the windows on mac applications stop at the height of the dock no matter what height the dock is set.

Nicknac425 04-10-2011 12:22

Thank you :)

So, tq needs to make the client resizeable to fix that, Currently there are only 2 sizes... full screen and windows mode, and that cant be resized.

Grimwald 04-11-2011 03:29

When you have used 10 exp balls and you log off and on. You are able to use the exp ball again but the exp ball won't be deleted, and u won't gain exp.

Magenta222 04-11-2011 12:19

Mac 10.6.4
3.06 ghz intel core 2 Duo
Memory: 8gb 1067 mHx DDR3

I download the first file (the ftp one) for Mac
unzips automatically
run installer
installer finishes and reports Installation Complete/Success

I look in my Applications folder where I assigned the folder and it is a Conquest named Folder, at zero K, and a red minus marked on it. Says I don't have permission to open.

First time this has happened to any file I have tried to d/l.

Any ideas at all?

crstal167 04-12-2011 16:22

No game download d:
 
So i've been playing conquer for about four years now and when I heard it was coming out for Mac I couldnt help but be extactic. We just purchased a brand new iMac and my pc is getting old... I was so pumped to start the game and play. HOWEVER! I cannot download through the ftp client, it stops around 100mb and crashes with an error. And The download only goes at 33kbps to make it worse.. I tried Bt client download, that took nine hours to download. and I cant even open it! I dont even know where the files are. Please if anyone can help me understand this dammned download it would make my life! I really wanna get in on the beta testing!

ReMind 04-12-2011 23:43

Quote:

Originally Posted by crstal167 (Post 11513843)
So i've been playing conquer for about four years now and when I heard it was coming out for Mac I couldnt help but be extactic. We just purchased a brand new iMac and my pc is getting old... I was so pumped to start the game and play. HOWEVER! I cannot download through the ftp client, it stops around 100mb and crashes with an error. And The download only goes at 33kbps to make it worse.. I tried Bt client download, that took nine hours to download. and I cant even open it! I dont even know where the files are. Please if anyone can help me understand this dammned download it would make my life! I really wanna get in on the beta testing!

Hmm, have you searched the user->download folder if the torrent finished downloading?

c00ld00d 04-12-2011 23:52

Quote:

Originally Posted by Magenta222 (Post 11512601)
Mac 10.6.4
3.06 ghz intel core 2 Duo
Memory: 8gb 1067 mHx DDR3

I download the first file (the ftp one) for Mac
unzips automatically
run installer
installer finishes and reports Installation Complete/Success

I look in my Applications folder where I assigned the folder and it is a Conquest named Folder, at zero K, and a red minus marked on it. Says I don't have permission to open.

First time this has happened to any file I have tried to d/l.

Any ideas at all?

Hello, i got the same problem as the person posted above.
when i installed this client on a Mac 10.6 it ofcourse asked for credentials as the user im installing on is NOT a admin.
so i filled out the credentials. but when it was done installing i noticed the (non admin)user didnt have permissions to access the application.

so i logged in as the admin user, and looked at the rights. indeed there was that only a admin could open it and not regulair user. so i changed this to everyone read/write. however after doing this when logged on as the nonadmin user it tells you that conquer is complete or damamaged however, when u run it on the account of the admin user it works perfectly, so im guessing there is still something with rights thats isnt correct.

any help please.

xPUNISHERx 04-15-2011 15:35

problem with items
 
there is a bug on item and it doesn't let me get full I click on the item and it says its full but there is 2 spaces left.

http://i55.tinypic.com/v4phkw.jpg
http://i51.tinypic.com/11qrd3p.jpg

Nicknac425 04-15-2011 18:46

Quote:

Originally Posted by xPUNISHERx (Post 11515879)
there is a bug on item and it doesn't let me get full I click on the item and it says its full but there is 2 spaces left.

http://i55.tinypic.com/v4phkw.jpg
http://i51.tinypic.com/11qrd3p.jpg

wait... you can get 100k cps in the beta client?

>.< I want to download the client just to get it.... lol

Kuroski 04-16-2011 19:02

Stuck
 
I'm stuck on this screen

http://img806.imageshack.us/i/screen...0416at230.png/

BlackSnowX86 04-18-2011 09:29

1 Attachment(s)
its working perfect. so far.
to avoid the overlap of the DOCK app bar.
send it to a side.. left or

spider_1982 04-19-2011 05:07

Hello All and thanks for the mac version

First i think theres some issue you have to take care of

1- conquer online will not run in 10.7 beta ( Note :it will run but you cant see any thing inside to choose the server or write your login data only the brown background ,,i think because the 10.7 will not support Java or Flash unless you make your modification to the game or maybe adobe will make a new flash application to run the game as Mac OS Lion will be released soon ),

2- in mine cave when i drop the Iron core it will disappear immediately and not shown in the ground for little time as normal

3- when i try to write in arabic it didn't write anything but in the windows it work great

4- Note : i found that in some mac machine especially the old mac like
( macbook white and macbook black ) the game will close after you choose Hight definition or standard definition and will not work i think i found
a solution
1 -go to the application folder and right click in the Conquer application
2- choose (show package content) and you will find a folder name is (contents ) inside this folder you will find (ConquerGameExe) double click and you are ready to run the game :)

i will try to test more to see how i will help
im
Apple Certified Macintosh Technician
and
Apple Certified support professionals


All times are GMT -7. The time now is 22:32.