Conquer Online Forum - Free Kung Fu MMORPG

Conquer Online Forum - Free Kung Fu MMORPG (http://bbs.co.99.com/index.php)
-   IPad CO (http://bbs.co.99.com/forumdisplay.php?f=352)
-   -   Bug Collection Thread for iPad Conquer Online (http://bbs.co.99.com/showthread.php?t=724545)

expadaloco 04-18-2012 08:40

Quote:

Originally Posted by SteelNeo (Post 11694468)
I am unable to open the Shopkeeper in TC. She turns in my direction when i tap on her, but the store does not open.

Use the shopkeeper next to your wharehouse. :) that one does work.

WindaceR 04-24-2012 05:23

Are we still suppose to get cps from reporting these things?

siaw 04-26-2012 16:56

The new version 2002 bugs: (1) the jumping-running bug,while jumping from one spot to another it tends to switch to running mode many have encountered this problem.pls fix it or else pvp is really difficult.

(2) cant buy 2050cps.it says contact itunes support. while the others r working just fine like thr 1050cps.

cherokee98 04-26-2012 17:59

Cp bug
 
I have found if you use same account info for both of the new servers and you buy cps on one server they may appear on the other... I bought some for my Trojan on golden apple and the appeared on my acc on icouquer... Not knowing what happened I bought more... Thinking it just didn't go through ... I feel jipped now... Can I get my money back or atleast the cps transferred to my Trojan on goldenapple....

Ajudicator 04-26-2012 21:29

Pirate weapon skill vanish?
 
Everything was going fine until all of a sudden rapier skill level "disappeared" and i could no longer equip my newer weapons because of weapon level 3 is in red

Few in the goldenapple server seems to also experience this problem. I am in conquer server and it prevents any more hunting. Fast response appreciated:)

lancegc1 04-27-2012 02:32

This is bad
 
The rapier weapon proficiency disappeared! :( i cant level up anymore R

Ashmor 04-27-2012 05:32

Quote:

Originally Posted by Ajudicator (Post 11698401)
Everything was going fine until all of a sudden rapier skill level "disappeared" and i could no longer equip my newer weapons because of weapon level 3 is in red

Few in the goldenapple server seems to also experience this problem. I am in conquer server and it prevents any more hunting. Fast response appreciated:)

Yes I'm have this problem too in iConquer server. Fix this bug please :)

lucatoni28 04-27-2012 06:49

Somebody help me,my supper weapons like normal weapon when I equipped,n Ive seen everybody in game like me too, what's happened? I used iPad 1. Thanks for help:)

Geosea 04-27-2012 13:01

Can't log in right now, was fine this morning but now I hit log in and it goes to Initializing screen and no further....hope this changes soon!

Aquarius 04-27-2012 13:05

Suggestion
 
Why just Make a server down for 12hrs or a day...just to fix or solve some of the major problems....that would be better...:D:D:D
IMHO

Aquarius 04-27-2012 13:07

Quote:

Originally Posted by Geosea (Post 11698661)
Can't log in right now, was fine this morning but now I hit log in and it goes to Initializing screen and no further....hope this changes soon!

Yup. Me To0 bro...:D

SaintChiron 04-28-2012 00:16

A few bugs still exists
 
1. madman quest is dysfunctiona
2. the bgm works great, but there's no sfx
3. I'm using refined tide katana but my battle power is lower than EliteFang Katana, is this normal?

Rogabr 04-30-2012 05:12

the NPC Apothecary in Ape city doesnt exist at his usual co-ordinates (650 - 485 or something close to that) the auto route on the quest takes me there and ive looked on the internet for co-ordinates and its the same spot yet hes not there, its really frustrating to try and complete his quests when this happens.



Also turtledoves and pheasents seem to have the "pirate treasure box" and "sealedIpad" removed from their drop list.

Fenglan 05-06-2012 10:06

Cant get escort
 
Hi first post here.
Im playing as fire tao and just rebirth to same class yesterday.
Im currently at lvl 71. When i tried to learn summon guard skill at taoist moon npc he told me i need an euxenite ore. As far as i know there none in ipad version. Pls help tq

Fenglan 05-12-2012 02:12

Dis city
 
Noticed something else. Dis city quest stage 1 dont have an npc on the bridge. So everyone who collected five soul stones cant advance to next stage. Pls fix.

P/s: i still cant get an escort:(

GRIEVEZ 05-12-2012 07:35

Sup guys. I cabt participate any events. Whenever an event starts, it actually didnt start yet. Very annoying.

Bassicly the wrong time is displayed and is clickable (power event). I get tped.
But its not open yet.

expadaloco 05-14-2012 05:15

Server issue or ipad update related
 
Hi guys,

After server maintanance today, I updated my iPad to the latest IOS version 5.1.1.

Since then I am not able to login anymore on both servers for the iPad.

The status bar does not go further than initializing.

Is this a big server maintenance or could this be related to the latest apple update?

Any quick reply is much appriciated

smax_PT 05-14-2012 05:22

Quote:

Originally Posted by expadaloco (Post 11705146)
Hi guys,

After server maintanance today, I updated my iPad to the latest IOS version 5.1.1.

Since then I am not able to login anymore on both servers for the iPad.

The status bar does not go further than initializing.

Is this a big server maintenance or could this be related to the latest apple update?

Any quick reply is much appriciated

It's not iOS related I didn't update anything and my game doesn't work either

Edit: Attention, players!

Due to an unexpected error, the maintanence for both iPad servers: GoldenApple and iCounquer will go a little longer than scheduled.The team is working on the problem right now, and will have the servers back online as soon as possible. We ask for your patience while the issue is taken care of. We're very sorry for the inconvenience this has caused you, and your understanding is highly appreciated.

Thanks for your support!

fortunist 05-14-2012 10:48

Still cant login
 
Its 18:45 atm in the Netherlands and i still cant login ,,,.....im very sad....lol
I was hoping it would be back soon , but it didnt, i wanted to get some leveling done this evening cause i didnt have anything else to do.
But thats not gonna happen i geuss.

fortunist 05-14-2012 14:49

Still dead
 
Its 22:45 now over here.......CO servers still down....damn...
Got a lot time watching youtube this was....tip..watch clips about Neil deGrasse Tyson.

1906mathieu 05-14-2012 15:57

hi,

How many days would it take for maintenance.? Please reply so that i can reset mu schedule..

Thanks....:confused:

Saphtev 05-14-2012 18:37

I have 15 +1 scraps and everytime I click to use, it says I need 15 +1 scraps to make. So I am not understanding why I cant make if I have all the parts.

1906mathieu 05-14-2012 19:16

Quote:

Originally Posted by Saphtev (Post 11705699)
I have 15 +1 scraps and everytime I click to use, it says I need 15 +1 scraps to make. So I am not understanding why I cant make if I have all the parts.

Me too.. One thing during TQ, can you make the color of each team names different? It would be nice to know who is who.. Red color for enemy and Blue for allies... thank you:rolleyes:

Tigon 05-14-2012 19:49

Some info on when the servers are gong to be back up would be AWSOME! About to say the forget conquer and defeat it off my iPad, this is dumb, not giving us an update!

1906mathieu 05-16-2012 13:36

hi.. Again i cant log in.. i was about to have a good transaction.. i just log in to iconquer server to inquire aboit a friend and when i went back to golden apple it stuck up... i guess buying cps for this week is not advisable... Already deleted and install CO 3 times... Any update or advice will be highly appreciated...
:(:(:(

cherokee98 05-16-2012 21:04

Logging in...
 
I've been trying to log on to golden apple and cannot... I know it's not an iPad problem because I have three and none of them work... It seems to me that it's an ip address problem because I can't get on here but once I got to my friends house i was allowed to get on... So can you guys let me know what's going on? I've reinstalled the app several times restarted my iPad and relogged onto my Internet restarted my router... So what's up?

JRM 05-17-2012 19:23

The beautician only has a face model (five times).

SaintChiron 05-21-2012 11:09

Dear GM, BUG REPORT:
1. When I get disconnected and login again, the guild name display above my name disappear and just shows my rank 2. It seems like we cannot change the guild announcement, it just doesn't show up after we finish typing and click ok
3. when I was disconnected at frozen grotto 2 and login again, the environment turned pitch black other than the monsters... Anyone have similar problems?

ijathatake 05-22-2012 22:30

Quote:

Originally Posted by Tigon (Post 11705739)
Some info on when the servers are gong to be back up would be AWSOME! About to say the forget conquer and defeat it off my iPad, this is dumb, not giving us an update!

Quote:

Originally Posted by SaintChiron (Post 11708827)
Dear GM, BUG REPORT:
1. When I get disconnected and login again, the guild name display above my name disappear and just shows my rank 2. It seems like we cannot change the guild announcement, it just doesn't show up after we finish typing and click ok
3. when I was disconnected at frozen grotto 2 and login again, the environment turned pitch black other than the monsters... Anyone have similar problems?


I think i saw this similar post at co ipad facebook... Is it you?

JX1983 05-24-2012 10:28

Hi don't mind me can I ask is there a bug or somehow something wrong with the purchasing of cps? The loading of the app store seems forever and then the whole page seems to hang at loading page there..

Silentstorm 05-25-2012 03:23

Quote:

Originally Posted by JX1983 (Post 11710707)
Hi don't mind me can I ask is there a bug or somehow something wrong with the purchasing of cps? The loading of the app store seems forever and then the whole page seems to hang at loading page there..

Yeah, mine won't load either! It just gets stuck on connecting to AppStore, please wait :mad:

Please can you fix it ASAP

Thanks
Overlord Lvl 101 fire Taoist iConquer

gracegsx 05-29-2012 13:45

Cancelling Couples Pk Tournament Quest
 
I got married just to take part in Couples PK Tournament and then got divorced right after. However the Couples PK Tournament shows up on my accepted quest list still and I can't quit it.

Is there a way to remove it? I often look like I can't make up my mind which way I want to go as I am constantly initiating & cancelling auto-pathing when I try to go northeast.

If there is no work around then def a bug worth squashing.

Thanks!

gracegsx 05-29-2012 13:53

Laaaaaaaaaaaaaaggggggggggggggg
 
Oh and while I am here. Ever since CO went down for a couple of days back on 5/14/12, the lag, freezing & disconnects have gotten progressively worse with each passing day.

Prior to 5/14 I had seamless gameplay, today I got disconnected or froze 7 times.

Massive amounts of players are non stop complaining about it on world chat. Those same people are too lazy to take 2-5 min to submit the problem to support so I figured I would do it cause I am just a little less lazy then they are.

If you need confirmation just log in and ask if the lag has been bothersome and you will get an eyefull I assure you.

Is this a known issue and is it being worked on?

Still love CO even with LAG but would much prefer it without!
Thanks so much!

expadaloco 05-29-2012 17:25

Garment/unique mount armor wont show
 
Recently (today) the Garment permanent wont show anymore when equiped, same for the mount armor.

I did restart the game a couple of times while doing 2rb quest for which sometimes the map is a bit misplaced which places your char and mobs in a black field. Restarting again solves that issue, but destroyed the garment / mount armor looks.

Since then I tried taking armor off, equip again, strip till underwear:D and put everything back, restart game etc nothing seems to solve the mount armor and garment issue although equiped.

Not urgent though its just cosmetic but do like the looks sometimes. May next server maint will solve the issue if not it is a weird bug.

smax_PT 05-29-2012 18:17

Quote:

Originally Posted by expadaloco (Post 11713840)
Recently (today) the Garment permanent wont show anymore when equiped, same for the mount armor.

I did restart the game a couple of times while doing 2rb quest for which sometimes the map is a bit misplaced which places your char and mobs in a black field. Restarting again solves that issue, but destroyed the garment / mount armor looks.

Since then I tried taking armor off, equip again, strip till underwear:D and put everything back, restart game etc nothing seems to solve the mount armor and garment issue although equiped.

Not urgent though its just cosmetic but do like the looks sometimes. May next server maint will solve the issue if not it is a weird bug.

That's not a bug it's an option lolz, go under the options menu there are a few boxes u can chek at the bottom, chose the cheked one to garm

Vhilelent 05-30-2012 00:47

Couple of things I've noticed. With pirates the skill tempest blade will often Go in opposite direction of swipe(this could just be me). Also still no Npc for sky quest and no place to summon banshee after useing health wine to go into bloody devil cave. Overall the game has come along way and I know you guys are busy in trying to improve it.

expadaloco 05-30-2012 15:21

Quote:

Originally Posted by smax_PT (Post 11713857)
That's not a bug it's an option lolz, go under the options menu there are a few boxes u can chek at the bottom chase the cheked one to garm

Thanks mate i guess I should press more buttons before reporting a bug:o

Anyway it does still happen that maps will be loaded out of sync, but minor it solves itself by just restarting..

Mdrew10 06-13-2012 10:54

Can't do quest!!!
 
I can't do any quest in Desert City stage and only half of love canyon works...

elmoeworld 06-14-2012 12:28

Bugs
 
1. Mad Mad Quest. Can not be completed.
somethin up with the GENERA NPC.

2. Tao weapon gets stuck if WE use a BOW and ARROW.
(tao have to use ALL of their ARROW in order to UN-EQUIP a BOW.

3. When u log out of ANY Frozen Grotto area. The map is horribly distorted.
( you have to telaport out then reenter to fix screen map distortion.

smax_PT 06-24-2012 06:49

Quote:

Originally Posted by elmoeworld (Post 11723031)

2. Tao weapon gets stuck if WE use a BOW and ARROW.
(tao have to use ALL of their ARROW in order to UN-EQUIP a BOW.

3. When u log out of ANY Frozen Grotto area. The map is horribly distorted.
( you have to telaport out then reenter to fix screen map distortion.

those have never happened to me, what's your server and iPad?


All times are GMT -7. The time now is 15:02.