Conquer Online Forum - Free Kung Fu MMORPG

Conquer Online Forum - Free Kung Fu MMORPG (http://bbs.co.99.com/index.php)
-   Newcomer's Harbor (http://bbs.co.99.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Is this possible? (http://bbs.co.99.com/showthread.php?t=641372)

9STAR 09-13-2009 16:19

Is this possible?
 
Just plain and simple. Is it possible to change a setting or something to have more than 2 windows of conquer up at once? Just wondering.

mangaflames 09-13-2009 16:20

Nope, its not

Rales 09-13-2009 17:43

It's possible but its not allowed.

Twitles 09-14-2009 07:54

u can hav 2...i use 1 for market and 1 for my main...but i stopped cuz sometimes it goes slower...

Eurochic 09-14-2009 08:31

Quote:

Originally Posted by 9STAR (Post 10702528)
Just plain and simple. Is it possible to change a setting or something to have more than 2 windows of conquer up at once? Just wondering.

The maximum clients per PC is two, anything more is client editing which may result in your account being banned.

Lement 09-14-2009 09:11

Quote:

Originally Posted by 9STAR (Post 10702528)
Just plain and simple. Is it possible to change a setting or something to have more than 2 windows of conquer up at once? Just wondering.

Have you tried shift user?

It is not having up 2 or more tho.

Anyway, not legally. For some reason TQ thinks one shouldn't have more than 2 clients open O.o(it used to be 1, btw).

tenhagen17 09-14-2009 12:56

Having more then one PCaccount is an option. You can start 2 screens per computerclient... It's not illegal, but makes you lagg like hell tho. But nice if you want to plvl without multiclient :)

CindyZ 09-16-2009 00:48

Quote:

Originally Posted by Eurochic (Post 10703704)
The maximum clients per PC is two, anything more is client editing which may result in your account being banned.

Bingo!!!~


All times are GMT -7. The time now is 12:07.