Conquer Online Forum - Free Kung Fu MMORPG

Conquer Online Forum - Free Kung Fu MMORPG (http://bbs.co.99.com/index.php)
-   Recycle Bin (http://bbs.co.99.com/forumdisplay.php?f=177)
-   -   Cant log in (Unable to get to Log In Screen) [MERGED] (http://bbs.co.99.com/showthread.php?t=463122)

Pejasus 12-26-2007 07:39

Cant log in (Unable to get to Log In Screen) [MERGED]
 
after i click the icon,it goes through the autopatch thing and then it disappears.anyone know whats up?

EDIT by Sabby:

There seems to be quite a few people having an issue with getting to the log in screen. In order to help the GMs find out what is causing this problem please post with the follow information

Check your conquer2.0 folder. If there is something wrong in the game, there will be a bug report file generated in the debug folder under the conquer2.0 folder.

If there is a debug folder please screen shot the info within and post it.

Also, post your computer specification, especially the info on the graphics card adn graphics memory. This will help the GMs to narrow down the problem.

Thank you.

Winddancer 12-26-2007 10:03

Prolly the autopatch not working, try manually downloading the last patches and opening them in your CO folder.

Pejasus 12-26-2007 14:19

i did,what i mean is that when the autopatch screen shows up nothing happens :(

BowenRox 12-26-2007 14:27

Uhh, reinstall ur client?

Pejasus 12-26-2007 15:43

yeah also my sound and visual is mess up again...when i use nado/fb etc and i see no wh man its all wrong i cant hear or see them o_0 ill just play somewhere else thanks for responding

MasterTrojan 12-26-2007 19:48

did you try looking for graphics card updates?

BlueKengARoo 12-28-2007 14:38

i got the same problem, it worked for me yesterday then i reformted my computer and now it wont launch

Himie 12-28-2007 15:01

Quote:

Originally Posted by BlueKengARoo (Post 7120605)
i got the same problem, it worked for me yesterday then i reformted my computer and now it wont launch

when you re-format your computer some drivers might be missing, like in my computer i have to install video and audio drivers manually after re-formatting, try a custom windows update and it should find the drivers if they are digital signed

BlueKengARoo 12-28-2007 15:21

Quote:

Originally Posted by Himie (Post 7120782)
when you re-format your computer some drivers might be missing, like in my computer i have to install video and audio drivers manually after re-formatting, try a custom windows update and it should find the drivers if they are digital signed

i installed the graphic and sound card, and got win2k sp4 and still it wont launch. i know the game can run on my computer because i was playing before i reformated

FudgeOwns2234V2 12-28-2007 15:23

same prob here =/ i played then reformatted now it wont autopatch.

BlueKengARoo 12-28-2007 15:30

Quote:

Originally Posted by FudgeOwns2234V2 (Post 7120945)
same prob here =/ i played then reformatted now it wont autopatch.

i manually patch the game and everything but yea once it gets to the autoptach screen it turns off

FudgeOwns2234V2 12-28-2007 15:37

Quote:

Originally Posted by BlueKengARoo (Post 7121001)
i manually patch the game and everything but yea once it gets to the autoptach screen it turns off


i cant even dl the patches from the website. i wish someone would say what we need to autopatch or dl patches from website.

BlueKengARoo 12-28-2007 16:02

Quote:

Originally Posted by FudgeOwns2234V2 (Post 7121054)
i cant even dl the patches from the website. i wish someone would say what we need to autopatch or dl patches from website.


i just downloaded patch 5005-5007 and manually patch but yea it still dont launch

OptimaL 12-28-2007 18:18

hhm

buy more dragonballs.

BlueKengARoo 12-28-2007 19:48

Quote:

Originally Posted by OptimaL (Post 7122247)
hhm

buy more dragonballs.

three words dude wtf?


All times are GMT -7. The time now is 03:25.