Conquer Online Forum - Free Kung Fu MMORPG

Conquer Online Forum - Free Kung Fu MMORPG (http://bbs.co.99.com/index.php)
-   CO: Mac Edition (http://bbs.co.99.com/forumdisplay.php?f=347)
-   -   Mac Client Release: Bug Reporting (http://bbs.co.99.com/showthread.php?t=716599)

PsAiKoW 12-01-2012 00:38

Quote:

Originally Posted by JimmySingh*new (Post 11764092)
Lotto now glitched you cannot switch through items once you pay the initial 3 tickets a new window does not pop up and you are forced to pick the first item.

last time i did lotto, when i clicked a box i also didnt get a popupwindow to show the prizes,
but i also didnt get anything from it while it consumed my lotterytickets :/

but it was a lottery ticket from spinthewheel, so i didn't realy mind much :p


edit, apparently after relogging i had a standardlotterypack in my inv, so i did got a prize from lotto, so nevermind :p

JimmySingh*new 12-01-2012 01:41

yup but still doesnt function as intended and currently impossible (or very stupid) to lotto if you are a mac user. fix plz ty

LetsBlaze#2 12-01-2012 08:15

Quote:

Originally Posted by JimmySingh*new (Post 11764827)
yup but still doesnt function as intended and currently impossible (or very stupid) to lotto if you are a mac user. fix plz ty

hhhhhhhhhhh buy pc good

JimmySingh*new 12-06-2012 09:18

currently unable to patch through MAC 1163 lol manually or through autopatch

AiSixx 12-06-2012 09:53

Did you sort this yet cause mine just auto patched ok? :confused:

|Aneurysm| 12-08-2012 19:46

Auto patch and manual patch are not working for me.

Tried both. Re downloaded the client and tried again with no luck.

In auto is just keeps downloading the patch over and over again without installing it.

Any one know a potential fix for this?

JimmySingh*new 12-09-2012 01:59

same issue here luckily no major updates

.Will. 12-10-2012 04:41

Quote:

Originally Posted by JimmySingh*new (Post 11766271)
same issue here luckily no major updates

We just checked and found the auto update still keeps downloading the same patch for the client, a report has bee made and we'll address this issue as soon as we can.

Sorry for any inconvenience this may have caused you.

JimmySingh*new 12-13-2012 18:19

Quote:

Originally Posted by .Will. (Post 11766470)
We just checked and found the auto update still keeps downloading the same patch for the client, a report has bee made and we'll address this issue as soon as we can.

Sorry for any inconvenience this may have caused you.



still cannot patch and now characters are starting to appear as invisible on my screen

.Will. 12-18-2012 22:52

Quote:

Originally Posted by JimmySingh*new (Post 11767090)
still cannot patch and now characters are starting to appear as invisible on my screen

Have you tried the manual patch?

I think manual patch can help you patch up the client, and I have asked the QA staff here, and they replied that the auto patch is fine on their Mac Mini, I don't know if this is attributed to the machine model.

What's your model? MacBook Pro MD10X or Mac Mini?

StarApocalypse 12-19-2012 10:53

A few problems I have encountered recently:

-Client crashes almost every time you open it after a period of inactivity.

-Market booths: Cannot click or find the option to open some peoples market booths while vending next to them.

-Sometimes the cursor locks up and everything you click has the same cursor. Also, with names not showing, sometimes hovering over names will produce no result, with clicking the player then showing the name.

Just a few I've found recently.

.Will. 12-24-2012 18:36

Quote:

Originally Posted by StarApocalypse (Post 11767806)
A few problems I have encountered recently:

-Client crashes almost every time you open it after a period of inactivity.

-Market booths: Cannot click or find the option to open some peoples market booths while vending next to them.

-Sometimes the cursor locks up and everything you click has the same cursor. Also, with names not showing, sometimes hovering over names will produce no result, with clicking the player then showing the name.

Just a few I've found recently.

Thanks, I'll report the problems to the relative dept. :)

AiSixx 12-26-2012 06:28

Ping doesn't show anymore.

Still no option to expand screen size.

LetsBlaze#2 12-27-2012 03:14

Call Apple

http://support.apple.com/kb/HE57

They can fix it for you guys lol

JimmySingh*new 12-29-2012 20:06

Quote:

Originally Posted by AiSixx (Post 11768719)
Ping doesn't show anymore.

Still no option to expand screen size.


ty i missed that 1


All times are GMT -7. The time now is 11:38.