Conquer Online Forum - Free Kung Fu MMORPG

Conquer Online Forum - Free Kung Fu MMORPG (http://bbs.co.99.com/index.php)
-   CO: Mac Edition (http://bbs.co.99.com/forumdisplay.php?f=347)
-   -   Mac Client Release: Suggestions (http://bbs.co.99.com/showthread.php?t=716601)

JimmySingh*new 11-02-2012 23:24

I suggest somebody who can make a difference reads the bug reports and tests to see if they are credible, then fix them.

AiSixx 12-01-2012 07:22

FULL SCREEN :mad:

.Will. 01-04-2013 22:10

Quote:

Originally Posted by AiSixx (Post 11764859)
FULL SCREEN :mad:

Full screen has been suggested before, and unfortunately under current circumstance, the feature will not be updated as quickly as we expect.

Thanks for bringing it up.

Rigby 03-16-2013 16:46

Been so long can u fix the Ping and Give me full screen.

Rigby 03-29-2013 18:12

Does it really take months to develop full screen wow ? Come on!!!!!

.Will. 03-30-2013 01:06

Quote:

Originally Posted by Rigby (Post 11787449)
Does it really take months to develop full screen wow ? Come on!!!!!

Did you notice that even the full screen mode for PC version doesn't work pretty much like a magic, it automatically changes the default resolution for Windows to 1024 x 768, even you have a higher resolution in place.

That's the reason they'll have to look at it, pretty carefully, to make sure none of the coding will be messed up. Thanks for asking about it.

Rigby 04-11-2013 00:43

Quote:

Originally Posted by .Will. (Post 11787481)
Did you notice that even the full screen mode for PC version doesn't work pretty much like a magic, it automatically changes the default resolution for Windows to 1024 x 768, even you have a higher resolution in place.

That's the reason they'll have to look at it, pretty carefully, to make sure none of the coding will be messed up. Thanks for asking about it.

Excuse me but can u unlock my Screen resolution i REALLY love it when im doing tournies and stuff right and then im clicking and it "Creates a new folder" and on my desktop it says
"create new folder 1-10 hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Rigby 04-19-2013 21:19

http://i38.tinypic.com/2i1380k.jpg

.Will. 04-20-2013 06:35

Quote:

Originally Posted by Rigby (Post 11790642)

I noticed that many have reported the problem about the time on Mac client, unfortunately from what we have here, the time works completely right on US servers, as well as on the Euro servers.

Could you please give a try reinstalling the client?

impaired 05-09-2013 16:13

I have a question/ technical difficulty.

I can't seem to download a new game client from the Website's links.

The main one always fails, the torrent link has no seeds, and the last one is a WINDOWS file. I have been in touch with TQ on this, and they sent me this link, which if you read it, is a .exe file (Windows):

ftp://64.151.84.188/torrent/20130422/enmac1206.dmg.exe

Ergo, I have currently no method of reinstalling my client. And I've been told but Customer Service that I need to do so to prevent further complications of my account getting constantly banned for no reason.

Rigby 05-23-2013 21:07

Thanks for Fixing Ping! now we still need more to be fix
1.Sign up champion arena at 20:55 (or 21:55 cause mac time is 1 hour ahead)-20:59 cannot click sign up button.
2.In Arena its Limited when clicking on right side it shows the character's equip and says :Class,Level,Check Equipment and more (it gets annoying in tournaments >_<) very difficult to jump.
3.Mac Full screen (Not implemented hopefully to see in future to prevent more "New Folders"
4.Mac's Auto bot ban Getting banned for a day for suspicion of Botting i think this is bull sh*t it probably affects real players more than actual botters so i hope you "REMOVE" this instead of just fixing it.
5.Maybe time (its always one hour ahead drop it one hour please shouldn't be difficult lol.)

Vondaha 05-24-2013 05:05

Quote:

Originally Posted by AiSixx (Post 11764859)
FULL SCREEN :mad:

:) yes please

D3RP 06-02-2013 10:52

1001% for full screen.
For those who say it's "not fair" there's people out there that have computers hooked up to flat screens and play. Therefore having a HUGE advantage. Now comparing a mac screen with that, it's nothing.

D3RP 02-05-2014 20:17

Full screen?
 
Hey,
Well most mac screens have a much higher resolution then 1024 x 768, It would be fantastic if there was some kind of actual full screen. If this already exists and i'm totally oblivious, please let me know. Thanks!
Edit: Well theres that ^^^^^ :/

DarkShankS 06-06-2014 07:41

Is full screen still not available? I logged in today and it sucks, the screen is tiny and as above I keep making new folders!


All times are GMT -7. The time now is 12:19.