Conquer Online Forum - Free Kung Fu MMORPG

Conquer Online Forum - Free Kung Fu MMORPG (http://bbs.co.99.com/index.php)
-   CO: Mac Edition (http://bbs.co.99.com/forumdisplay.php?f=347)
-   -   Mac Client Release: Bug Reporting (http://bbs.co.99.com/showthread.php?t=716599)

Anndyy 10-30-2014 10:53

I can't log on.. and my right side of the co screen is bugged for no reason.. and i reported the bug like a month and half ago and they did nothing, they only focused on the regular computer clients not the mac once!

Rigby 10-30-2014 18:22

Sigh not surprised :P

ecksean2 10-30-2014 21:03

yeah i updated to 1507 and can't even open client now, its sad that they cant even repond to emails or read the forums

PsAiKoW 10-31-2014 02:43

thats why for major issues, i post in the regular bugs-section, so someone at least reads it :p

BobbyWinkle 10-31-2014 02:50

Quote:

Originally Posted by ecksean2 (Post 11881874)
yeah i updated to 1507 and can't even open client now, its sad that they cant even repond to emails or read the forums

i have the same problem and it's not even start i dunno why they don't give any attentoin to mac users that's really sad i have to play on windows notebook now untill they fix that's really annoying

OneLazyBaster 10-31-2014 02:54

Quote:

Originally Posted by Teclis (Post 11881728)
With the the release of Dragon Warrior, my client updated to patch 1507 (i believe is the number), and then crashed. My client gets to the auto-patch screen and then crashes before making it to the login screen.

yeah i have the same problem too my clint get to the auto patch and it just close the conquer before i get to the login screen

OneLazyBaster 10-31-2014 03:06

Any one got a news about the problem on patch 1507 cus i i start the conquer and then before it make to the login screen the conquer close him self !! zoo weird !! hope anyone have a news about this !!!

BugLife 10-31-2014 05:28

1507 Update
 
Same here... :\
Updated to 1507 and now it won't even open the client..:confused:

aldousd666 10-31-2014 06:08

It's one patch ahead
 
It was only supposed to update us to 1506, but they somehow let out 1507 and it is puking trying to start up because it doesn't match the expected version. Lovely.

ecksean2 11-02-2014 07:32

Yeah can't play at all. Contacted gm for patch 1508 and the link was broken. Can't play. #sad

PsAiKoW 11-02-2014 07:39

my client worked again after i manual patched 1507 a few times and then it autopatched to 1508 and worked again..
it was friday evening or so when i got it to work again..

dont know if the manual patching had anything to do with it , or that patch 1508 just was released while i was doing it ...

.Will. 11-04-2014 22:54

Quote:

Originally Posted by PsAiKoW (Post 11882227)
my client worked again after i manual patched 1507 a few times and then it autopatched to 1508 and worked again..
it was friday evening or so when i got it to work again..

dont know if the manual patching had anything to do with it , or that patch 1508 just was released while i was doing it ...

It's believed that most of Mac users have encountered the problem with our autoupdater app, which crashes every time it launches.

We're now inquiring into this matter, and will soon resolve the problem.

aldousd666 11-05-2014 00:05

some dragon warriors are invisible now
 
I'm at 1508, I can login and play, but a lot of LeeLongs with all tricked out super stuff are not visible. I can check their gear and see their stats, but the person doesn't show. Maybe it's small bodies or something? Because I can see some of them. It's kind of funny to watch a little achievement globe float around the screen.

PsAiKoW 11-11-2014 08:10

anyone here can confirm if autopatch works or not? since for me it still doesnt work
but mod said:
Quote:

Originally Posted by CindyZ (Post 11883723)

And the autopatch for Mac has been fixed already. If you still cannot autopatch, I'd suggest you downloading the latest client from the official site.

and redownloading game didnt change anything..

so would like to know if it works for other mac users or not?

grave_digger 11-11-2014 09:09

Autopatch finally works for me.

Are you guys ever going to release the new activity system, or are you saving that for the Windows people? Same goes with the "Way With Heroes" system. I've got some weird green exclamation mark on my screen and a black text box that says "Complete the challenge to be a super hero" that I can't activate in any way and won't go away.

I'm gonna help you guys program. Here are the steps:

1. Think of new idea
2. Code the new idea
3. Test the new idea (...on the Mac client)
4. Fix the new idea (because you guys aren't gonna get it right the first time)
5. Test the new idea again
6. Release the new idea

Follow these steps and you'll piss of way fewer people


All times are GMT -7. The time now is 01:38.